Ana SayfaDedikoduSon Dakika...Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Aşkı Ortaya Çıktı...

İlgili Postlar

Son Dakika…Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Aşkı Ortaya Çıktı…

Ünlü Şarkıcı Oğuzhan Koç ve güzel oyuncu Demet Özdemir’in aşk dedikoduları Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düştü. Ünlü ikilinin İzmir Alaçatı’da üç gün boyunca başbaşa tatil yaptıkları ortaya çıktı. İşte Detaylar…

Demet Özdemir’in Eski Sevgilileri

Son Dakika…Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Aşkı Ortaya Çıktı…

Bkm ‘nin Çok Güzel Hareketler Bunlar oyunuyla adını duyurarak Türk halkının gönlüne yerleşen hem şarkıcı hem de oyuncu olan Oğuzhan Koç, popüler dizi Doğduğun Ev Kaderindir’in Zeynep karakterine can veren Demet Özdemir, ‘i, yeni yıla beraber Alaçatı’da birlikte girdi.

Oğuzhan Koç kimdir?

Demet Özdemir kimdir?

O Ses Türkiye Çekimlerinde Sevgilisini Yalnız Bırakmadı…

Aşk dedikodularını hakkında ne zaman soru yöneltilse her defasında  yalanlayan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ‘in yepyeni aşka yelken açmaları sosyal medyanın gündemine yerleşti. İzmir Alaçatı’da bir turistik otelde üç gün boyunca başbaşa romantik bir tatil yapan ünlü ikiliden Oğuzhan Koç, sevgilisi Demet Özdemir’i O Ses Türkiye programının yılbaşına özel gerçekleştirilen provaları ve çekimlerinde  yalnız bırakmadı.

“O Benim Arkadaşım…” Demişti!..

Geçtiğimiz senede yakışıklı oyuncu Oğuzhan Koç’la objektiflere takılan oyuncu Demet Özdemir, aşk iddialarına, “O benim arkadaşım, beni evime bıraktı” şeklinde açıklamıştı.

Demet Özdemir’i Kiradan Kurtaran Yeni Evi Göz Kaçaştırıyor…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler