Ana SayfaÜnlülerHande Erçel ile Murat Dalkılıç Çiftti Ayrılık Eşiğinde!

İlgili Postlar

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç Çiftti Ayrılık Eşiğinde!

Oynadıkları dizide Eda karakterine can katan güzel oyuncu Hande Erçel ve Serkan karakteriyle Kerem Bürsin, bugün Twitter gündemine yerleşti. Her fırsatta arkadaş olduklarını söyleyen ünlü ikili hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Bugün Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in aşk yaşadığı haberleri magazin haberlerine oturdu.

Kerem Bürsin ‘den Hande Erçel Açıklaması

Nikah masasına oturması beklenen Murat Dalkılıç-Hande Erçel’den gelen ayrılık haberi, hayranlarını şaşırtmıştı. Dalkılıç’ın, rol arkadaşı Kerem Bürsin’le aşk yaşadığı iddia edilen Erçel’i takipten çıkarmasının ardından bir flaş hamle de güzel oyuncudan geldi.

Hande Erçel kimdir?

 Instagram Hesabından Sildi!

Nikah masasına oturması beklenen Murat Dalkılıç-Hande Erçel’den gelen ayrılık haberi, hayranlarını şaşırtmıştı. Dalkılıç’ın, rol arkadaşı Kerem Bürsin’le aşk yaşadığı iddia edilen Erçel’i takipten çıkarmasının ardından bir flaş hamle de güzel oyuncudan geldi. Magazin dünyasının gözde isimlerinden Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, üç yıl sürdürdükleri bir dargın bir barışık ilişkilerini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı. Aşk sona erdikten sonra arkadaş kalacaklarını açıklayan ünlü çift, sosyal medyada birbirlerini takip etmeye devam ediyordu. Murat Dalkılıç’ın, bir süredir rol arkadaşı Kerem Bürsin’le aşk yaşadığı konuşulan Hande Erçel’i Instagram hesabından silmesi dikkat çekti.

Hande Erçel'den Evlilik Açıklaması
Hande Erçel’den Evlilik Açıklaması

Kerem Bürsin kimdir?

Haberin magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından bu kez de Erçel’den gelen hamle konuşulmaya başlandı. Güzel oyuncu, eski aşkını sildi. Hatta iddiaya göre; Erçel, Dalkılıç’ı silmekle kalmadı, aynı zamanda engelledi. Eski aşıkların birbirini sosyal medyadan silmesi sonrası aynı dizide rol alan Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in, aşk yaşadığı iddiaları yeniden gündeme geldi.

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç Çiftti Ayrılık Eşiğinde!

FOX tv televizyonlarında sevilerek izlenen dizisi olan Sen Çal Kapımı ‘nın başrol  oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı sonunda o gecede ortaya çıktı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin, bugün Twitter’da en çok konuşulanlar listesine girdi.

Oynadıkları dizide Eda karakterine can katan güzel oyuncu Hande Erçel ve Serkan karakteriyle izminden bolca söz ettiren başarılı oyuncu Kerem Bürsin, bugün Twitter gündemine yerleşti…

Her fırsatta arkadaş olduklarını söyleyen ünlü ikili hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Bugün Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in aşk yaşadığı haberleri magazin haberlerine oturdu. Yılbaşı gecesinde O Ses Türkiye programının konuğu olan yakışıklı  oyuncu Kerem Bürsin, okuduğu yabancı bir parçayla büyük alkış toplarken, Hande Erçel’in ‘Kerem duşta söylediği şarkıyı seçti’ ifadesi kafaları fena karıştırdı. Yakışıklı oyuncunun sahnede şarkısını söylediği o anlarda karşısında meslektaşı Hande Erçel’i gördüğünde verdiği tepki ise büyük aşkın kanıtı olarak yorumlandı. Öte yandan çiftin uzunca bir süre birbirlerine bakmaları ise izleyicinin gözünden kaçmadı.

Hande Erçel Paylaşımıyla Yine Yürekleri Dağladı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler