Ana SayfaÜnlülerKerem Bürsin 'den Hande Erçel Açıklaması

İlgili Postlar

Kerem Bürsin ‘den Hande Erçel Açıklaması

Son dönemin başarılı oyuncularından Kerem Bürsin Hakan Gence’ye verdiği röportajda Hande Erçel ile aralarında çıkan aşk dedikodularına yanıt verdi. Detaylar haberimizin devamında…

Hande Erçel kimdir?

Kerem Bürsin kimdir?

Kerem Bürsin “İkimizde İşimizi Yapıyoruz”

Bürsin kendisine söylenen “Oyunculuk dünyasının altın çocuğu gibisin…” sözüne

“Kesinlikle altın çocuk değilim. Olması gerekenleri marifet olarak göstermek bana komik geliyor. Eşitsizlik varsa yanında değil, karşısında durmam gerektiğini bilerek büyüdüm. Her zaman büyüdükçe küçülmek gerektiğine inandım.” şeklinde yanıt verdi.

Aşka yüzde yüz inandığını söyleyen oyuncu “Ama bu kadar hızlı değişim geçiren bir dünyada zor. Anneannemle dedemin zamanında aşk daha kolaydı” yorumunu yaptı.

Kerem Bürsin kendisine yöneltilen “Hande Erçel’le gerçekten aşk yaşadığınız doğru mu?” sorusuna;

“Yok, ikimiz de işimizi yapıyoruz. Hande’yle daha önce birbirimizi tanımıyorduk. Tanımadığın, bu kadar popüler oyuncularla çalışmaya başlarken ‘Neyle karşılacağım’ diye düşünüyorsun. Ama Hande beni çok şaşırttı. Sette acayip bir enerjisi var. Çok güzel bir uyum yakaladık. İşe çok önem veriyor. Ekibimiz de olağanüstü, 100 küsur kişilik bir eğlence alanında gibiyiz” şeklinde yanıt verdi.

Hande Erçel, Kerem Bürsin İle Aşk İddialarına Karşı Beklenen Cevabı Verdi..

Onlardan Para Almayı Doğru Bulmadım

Ünlü olmadan önce bir çok farklı işte çalıştığını söyleyen Bürsin;

“Üniversitede hem pazarlamada hem de oyunculukta başarılıydım. Pazarlamada güzel bir ışık var ama babama “Oyuncu olmak istiyorum” dedim. Hoşlarına gitmedi. Teksas’tan Los Angeles’a taşınıp orada sürünmeye karar verdim. E, kabul etmedikleri bir şeyi yapmaya çalışırken onlardan para almayı da doğru bulmadım. “Sabahın dördünde spor salonunda tuvalet de temizleyeceğim, şoförlük de yapacağım, oyunculuk mücadelemden vazgeçmeyeceğim” dedim. Üç sene böyle geçti. Sonra hayat şartları beni Türkiye’ye getirdi, şans… Yönetmen Altan Dönmez ve  Güneşi Beklerken dizisi ile her şey yerini buldu” dedi.

Hande Erçel Yorumu

Kerem Bürsin daha önce katıldığı bir Youtube programında Hande Erçel için şu sözleri söylemişti;

“Müthiş bir insan. Set ortamında seni motive ediyor, ekibi motive ediyor ve hiç söylenmiyor. Benden çok daha fazla çalışıyor ve herkesle çok tatlı, çok iyi. O konuda kendimi çok şanslı hissediyorum. Hande sıfır egolu bir insan ve dürüst olacağım ben onu hiç böyle beklemiyordum. Hande’nin adını duyduğumda tamam bakalım neyle karşılaşacağız dedim ama ben şok oldum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler