Ana SayfaÜnlülerSıla'nın Avukatından Son Dakika Açıklaması

İlgili Postlar

Sıla’nın Avukatından Son Dakika Açıklaması

Sıla’nın avukatından son dakika açıklaması! Ahmet Kural’ın avukatlarının İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı’na başvurusu üzerine Sıla’nın avukatından son dakika açıklaması geldi. Adli Tıp uzmanlarının Sıla’nın darp raporunun eksik ve yetersiz olmasındn ötürü tıbben kabul edilemeyeceği iddiası için avukat Rezan Epözdemir, neler söyledi? Karşı tarafı ne ile suçladı? İşte haberimiz hakkında merak edilen tüm detaylar…

Sıla’nın Darp Raporu Tıbben .kabul Edilemez!

Sıla’nın avukatından son dakika açıklaması!

Sıla’nın avukatından son dakika açıklaması! Ahmet Kural’ın avukatlarının Sıla’nın darp raporunun tekrar incelenmesi talebiyle İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı uzmanlarına başvurması üzerine, şarkıcı Sıla’nın avukatı Rezan Epözdemir, bir açıklama yaptı.

İlgililer hakkında hukiki yollara başvuracaklarının altını çizen Rezan Epözdemir, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı'nın Verdiği Rapor
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı’nın Verdiği Rapor

Sıla Gençoğlu kimdir?

Ahmet Kural tarafından parası ödenerek alınmış bilimsel bir mütalaa!

“Ahmet Kural vekili tarafından parası ödenmek suretiyle alınan bir bilimsel mütalaa sanki dosya girmiş resmi bir bilirkişi raporuymuş gibi haberleştiriliyor. Savcılığın görevlendirdiği resmi bilirkişinin tespitleri varmış gibi haberleştiriliyor. Bu gerçek dışı soruşturmayı manipüle etmeye yönelik bir girişimdir. Savcılık dosyasında Adli Tıp Şube müdürlüğünün ve sağlık raporu vardır. Onun dışında başka bir rapor yoktur.”

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu’nu Darp Ettiği İddia Edilen Evinden Taşınıyor

Maksat algıyı değiştirmek!

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı’ndan alınan bilimsel mütalaanın savcılık dosyasıyla örtüşmediğini ifade eden avukat Epözdemir, güdülen maksatın algıyı değiştirmek olduğunu iddia etti.

Eksik ve yetersiz olduğu için tıbben kabul edilemez!

Şarkıcı Sıla’nın Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü iddiası ile özel bir hastaneden aldığı raporu inceleyen uzmanlar, raporun eksik ve yetersiz olduğu için tıbben kabul edilemeyeceği sonucuna vardı.

Ünlü şarkıcının şiddete maruz kaldığını iddia ettiği olaydan 18 saat sonra aldığı raporundaki açıklamada yaralanmaların ayrıntılı bir tanımının bulunmadığını belirtildi.  İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı’nın incelemesinde şu ifadeler yer aldı:

“Kişinin, iddia edildiği gibi 45 dakika sistematik şekilde şiddete maruz kaldığına dair travma bulguları raporda tarif edilmediği için söz konusu rapor tıbben kabul edilemez.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler