Ana SayfaDedikoduAhmet Kural, Sıla Gençoğlu'nu Darp Ettiği İddia Edilen Evinden Taşınıyor

İlgili Postlar

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu’nu Darp Ettiği İddia Edilen Evinden Taşınıyor

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu’nu Darp Ettiği İddia Edilen Zekeriyaköy’deki evini boşaltma kararı aldı oyuncu şu sıralar yeni ev arayışında…

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu nu Darp Ettiği İddia Edilen Evinden Taşınıyor!

Gazeteci Eylem İpek Şafak, köşe yazısında Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu arasında yaşanan darp olayının ardından Ahmet Kural’ın darp olayının yaşandığı evden taşınacağını açıkladı.

Zekeriyaköy’deki evini boşaltma kararı alan oyuncu, şu sıralar yeni ev arayışında.

Yine aynı civarda başka bir villa bakan Ahmet Kural’ın kötü anıları geride bırakmak istediği için bu kararı aldığı konuşuluyor.

Geçmişte yaşanılan kötü anıları geride bırakıcak

Yine aynı civarda başka bir villa bakan Ahmet Kural‘ın kötü anıları geride bırakmak istediği için bu kararı aldığı konuşuluyor.”

ahmet kural sıla darp ile ilgili görsel sonucu

Sanatçı Sıla Gençoğlu, kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu oyuncu Ahmet Kural’la uzlaşmayı reddetti

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural arasında yaşandığı iddia edilen darp olayına ilişkin yürütülen soruşturmada sanatçı uzlaşmaya yanaşmadı. Uzlaştırma Bürosu Savcılığı’na gönderilen soruşturmada, Sıla Gençoğlu şikayetçi olduğu oyuncu Ahmet Kural’la uzlaşmayı reddetti.
Sanatçı Sıla Gençoğlu, beraberlik yaşadığı Ahmet Kural’dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu da “Kasten yaralama”, “Tehdit”, “Hakaret” suçlarından yürütülen soruşturma dosyasını, Uzlaştırma Bürosu’na göndermişti. Uzlaşıp uzlaşmadıkları sorulan taraflardan Sıla Gençoğlu götürülen uzlaşma teklifini reddetti. Böylece uzlaşma teklif aşamasında kaldı. Önümüzdeki günlerde Uzlaştırma Bürosu Savcılığı’nın iddianame düzenlemesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler