Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz ve Defne Samyeli nin olay yaratan fotoğrafı

İlgili Postlar

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli nin olay yaratan fotoğrafı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın 8 aydan beri birliktelik yaşadığı Defne Samyeli’yle paylaştığı fotoğraf sosyal medyada olay yarattı…

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli nin olay yaratan fotoğrafı!

Geçtiğimiz  aylarda Defne Samyeli’nin Cem Yılmaz’ın evinden çıkarken görüntülenmesiyle belgelenen Yılmaz-Samyeli aşkı, dolu dizgin devam ediyor. Ünlü çift, mutluluklarını sık sık sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşıyorlar.

Defne Samyeli kimdir?

Deli gibi severim ben  Cem Yılmaz, “İlişkiniz hayırlı olsun” diyen muhabirlere Cengiz İmren’in “Bi’tanem” şarkısıyla yanıt vermişti  Ünlü komedyen şarkının “Bi’tanem deli gibi severim seni ben, gözüm gibi severim seni ben, bu başıma taç ederim” bölümünü söylerken, Defne Samyeli onu gülümseyerek dinlemişti. Şimdilerde ise çiftin dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisi daha eklendi.

Çiftin dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisi daha eklendi.

Cem Yılmaz, Instagram hesabından sevgilisi Defne Samyeli ile çekildiği fotoğrafı paylaşarak ‘Sonbahar-Kış 2020… Balıksırtı ve ekose tekrar moda olacak… Merkür geri gidiyor aman dikkat’ notunu düştü. Ünlü komedyenin takipçileri fotoğrafı yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler