Ana SayfaDedikoduBeyonce’nin Sahne Kostümü Alay Konusu Oldu!

İlgili Postlar

Beyonce’nin Sahne Kostümü Alay Konusu Oldu!

2018 Global Citizen Festival: Mandela 100 bu sene Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde, 1987 yılında inşa edilen Soccer City’de gerçekleştirildi. Birçok ünlü sanatçı ve şarkıcının katıldığı Global Citizen Festival’inde en çok konuşulan yine Beyonce oldu!

2018 Global Citizen Festival’inde Ed Sheeran ile düet yapan Beyonce’nin Ed Sheeran’la aşırı uyumsuz giyimi sosyal medyada dalga konusu oldu.

Yaptığı bütün işlerlerde sürekli haber konusu olan ve bu yıl Twitter’da hakkında en fazla tweet atılan sanatçılardan biri olan Beyonce, şarkıcı Ed Sheeran’la sahnede yaptığı düetle sosyal medya gündemine oturdu.

 

KOSTÜMÜ DALGA KONUSU OLDU!

2018 Global Citizen Festival: Mandela 100 adlı müzik festivalinde sahneye çıkan Beyonce yine kıyafeti konusunda fazla dikkat çekiciydi.Beyonce,  Ed Sheeran’ın ait olan Perfect adlı şarkısına düet yaparken performansından çok kostümüyle sosyal medyada çok konuşuldu. Ed Sheeran sade bir kot bir tişört giyerek çıktığı sahnede, Beyonce’nin aşırı gösterişli kostümüyle çıkması sosyal medya kullanıcıları tarafından uyumsuz bulundu.

 

KOSTÜM HER ŞEYE BENZETİLDİ!

Beyonce’in giydiği kıyafet sosyal medyada tavuskuşuna benzeten de oldu, büyük devasa bir frambuaza benzeten de oldu.

Ed Sheeran için ise işler tam tersine döndü. Sheeran’ın kıyafetini çoğu twitter kullanıcı 2018 Global Citizen Festival: Mandela 100 adlı müzik festivali için fazla sade ve özensiz bulduklarını söyledi.

 

SOSYAL MEDYADA KONU İKİYE BÖLÜNDÜ

Ed Sheeran ve Beyonce’ın uyumsuz sahne görünümünü Twitter’da eleştirenleri eleştirlerde oldu. Bir  Twitter kullanıcı ise, “Beyonce’yi sade bir tişörtle, Ed Sheeran’ı da takım elbiseyle sahnede en son ne zaman gördünüz?” diye sordu. Bir sahne uyumsuzluğu bütün sosyal medyayı ikiye bölmeyi başardı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler