Ana SayfaDedikoduBurak Özçivit Fahriye Evcen çiftine uğurlu gelen bebek.

İlgili Postlar

Burak Özçivit Fahriye Evcen çiftine uğurlu gelen bebek.

Dubai’deki bir dergi, Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’e bebeklerinin ilk fotoğrafı için dudak uçuklatan teklifte bulundu detaylar haberimizde…

Burak Özçivit Fahriye Evcen çiftine uğurlu gelen bebek!

Burak Özçivit’in kendisi gibi oyuncu eşi Fahriye Evcen‘in hamilelik haberi, Orta Doğu’da da olay yarattı. Gelen teklif ise gündeme bomba gibi düştü. Burak Özçivit‘in kendisi gibi oyuncu eşi Fahriye Evcen’in hamilelik haberi hızla yayılınca, Arap ülkelerinde geniş hayran kitlesine sahip olan ünlü çift için Dubaili firmalar reklam yarışına girdi. Birçok marka, ikiliyi reklamlarında oynatmak için kesenin ağzını açtı.

1 MİLYON DOLAR TEKLİF ETTİLER

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti bebeklerini kucaklarına almak için haftaları saymaya devam ederken onlarla birlikte hafta sayan başkaları da var. Özellile Burak Özçivit’in büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu Arap ülkelerinin medyası da genç çiftin bebeklerine adeta  kilitlenmiş durumdu. Arap medyası arasındaki Burak Özçivit rekabeti o kadar kızışmış ki;

Arap ülkelerinde çok satan bir dergi , ikilinin bebeklerinin ilk fotoğrafını yayınlamak için çifte 1 milyon dolar teklif etti. Bebek ünlü çiftimize oldukça bereketli geldi dersek abartmış olmayız sanırım.

Yaklaşık 5 aylık hamile olan Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit şu sıralarda Fahriye Evcen’in Almanya’da yaşayan ailesinin yanında dinleniyor. Fahriye Evcen, yavaş yavaş belirginleşen karnını gösteren fotoğraflar paylaşmayı sürdürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler