Ana SayfaÜnlülerSıla, Herkesi Kandırdı mı?

İlgili Postlar

Sıla, Herkesi Kandırdı mı?

Sıla, herkesi kandırdı mı? Ünlü şarkıcı Sıla’nın, Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia edip özel bir hastaneden aldığı darp raporunun;İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı uzmanları tarafından yetersiz ve eksik bulunmasının ardından gözler ünlü şarkıcıya çevrildi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Sıla’nın Darp Raporu tıbben Kabul Edilemez!

Sıla, herkesi kandırdı mı?

Sıla, herkesi kandırdı mı? Ünlü şarkıcı Sıla’nın Ahmet Kural tarafından şiddete uğradığını iddia edip, özel bir hastaneden aldığı darp raporunun tekrar incelenmesini talep eden Kural’ın avukatları akılları karıştırdı.

Ahmet Kural’ın avukatlarının başvurusu üzerine, Sıla’nın darp raporunun tekrar inceleyen İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı uzmanları, ünlü şarkıcını raporunun eksik ve yetersiz olduğu için tıbben kabul edilemez olduğunu iddia etti.

Büyük yankı gören bu yeni gelişme üzerine bir yazı kaleme alan ünlü gazeteci Mevlüt Tezel, “Sıla, herkesi kandırdı mı?” başlıklı yazı kaleme aldı. İşte Tezel’in çok ses getirecek o yazısı…

sila-kollarindaki-darp-morluklari
Sıla’nın Vücudundaki Morluklar Dikkat Çekti

Sıla Gençoğlu Kimdir?

Sıla, Ahmet Kural’a iftira mı attı?

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı uzmanları; Sıla’nın, Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü iddiasıyla özel bir hastaneden aldığı darp raporunu inceledi ve şu sonuca vardı: ‘Rapor, Sıla’nın vücudundaki yaralanmaların oluş şeklini net bir şekilde tarif etmiyor.

Eksik ve yetersiz. Tıbben kabul edilemez.’ Öncelikle bu haberi yapan GÜNAYDIN’dan Ömer Karahan’ı kutluyorum. Söz konusu kavgadan 18 saat sonra arkadaşlarıyla eğlenirken çekildiği iddia edilen görüntülerde de Sıla’nın çok mutlu olduğuna ve bahsedilen darp izlerine rastlanmadığına dair bir haber de çıkmıştı!

Şimdi yanıtlanması gereken sorular var. Eğer olay Kural’ın anlattığı gibi geliştiyse;

Sıla, Kural’ı aldattığını itiraf ettikten sonra evden kovulmayı hazmedemeyip ünlü oyuncuya iftira mı attı?

Kadının beyanı esas mıdır?

Kural, “Sıla’yı evden göndermek istedim ancak gitmedi. Birbirimizi kollarımızdan tutup sarstık, defalarca yere düştük. Arbede sırasında ben de yaralandım, belimi çarptım ve iki gün boyunca kalkamadım. Ama şikayetçi olmadım” demişti.

Eğer ortada Sıla’nın bahsettiği gibi bir darp olayı yoksa ünlü şarkıcı Türk halkını kandırdı mı? Sıla’nın tanıkları da yalan mı söyledi? Adli tıp uzmanlarının ‘Tıbben kabul edilemez’ dediği özel hastane raporu sahte mi?

Eğer Sıla, Kural’a “Seni bitireceğim” diyerek ünlü oyuncuya iftira atıp sosyal medyada linç edilmesine neden olduysa, bu olaydan en çok erkeklerden şiddet gören kadınlar zarar görür! Bu tür davalarda genelde kadının beyanı esas alınır. Kadının inandırıcı olması yeterli görülür.

‘Kadının beyanı esastır’ tartışılan bir uygulama. Bazı davalarda kadınların erkeğe iftira attığı ortaya çıktı. Eğer Sıla’nın, kadına yönelik şiddet gibi toplumun hassas olduğu bir konuyu kendi hırsı ve çıkarları için kullandığı ortaya çıkarsa kadınlara en büyük kötülüğü yine bir kadın yapmış olur.”

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler