Ana SayfaÜnlülerSıla'nın Darp Raporu Tıbben Kabul Edilemez!

İlgili Postlar

Sıla’nın Darp Raporu Tıbben Kabul Edilemez!

Sıla’nın darp raporu kabul edilemez! Ünlü şarkıcı Sıla’nın Ahmet Kural’dan darp gördüğünü iddia edip, özel bir merkezden rapor almasından sonra İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı uzmanlarından gelen sonuç akılları karıştırdı. Uzmanların incelemesinden sonra sonuç ne çıktı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Sıla’nın Moralsiz Hali Dikkat Çekti

Sıla’nın darp raporu kabul edilemez!

Sıla’nın darp raporu kabul edilemez! Ünlü şarkıcı Sıla’nın, oyuncu Ahmet Kural’dan darp gördüğünü iddia edip savcılığa başvurmasının ardından sular bir türlü durulmuyor.

Sıla’nın özel bir hastaneden aldığı darp raporunun tekrar incelenmesini talep eden Ahmet Kural’ın avukatları, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı’na başvurdu.

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu’nu Darp Ettiği İddia Edilen Evinden Taşınıyor

Eksik ve yetersiz olduğu için tıbben kabul edilemez!

Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü iddiası ile Sıla’nın özel bir hastaneden aldığı raporu inceleyen uzmanlar, raporun eksiz ve yetersiz olduğu için tıbben kabul edilemeyeceği sonucuna vardı.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı uzmanlarının Sıla’nın aldığı rapordaki fotoğraflarına bakarak yaptığı araştırmada vücutta şiddet bulguları ve olayın meydana geliş şekli tekrar araştırıldı.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Uzmanlarının Raporu
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Uzmanlarının Raporu

Ahmet Kural Kimdir?

Davanın seyri değişecek mi?

Adli Tıp uzmanlarının yaptığı araştırmada Sıla’nın 45 dakika süren fiziksel şiddete uğradığı iddiası çürütüldü. Vücudundaki yaralanmaların ne zaman ve ne şekilde oluştuğuyla ilgili net bir adli değerlendirme yapılabilmesi açısından eksik ve yetersiz olduğu belirtildi.

Salı’nın olaydan 18 saat sonra aldığı raporundaki açıklamada yaralanmaların ayrıntılı bir tanımının bulunmadığını belirtildi.  İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı’nın incelemesinde şu ifadeler yer aldı:

“Kişinin, iddia edildiği gibi 45 dakika sistematik şekilde şiddete maruz kaldığına dair travma bulguları raporda tarif edilmediği için söz konusu rapor tıbben kabul edilemez.”

Ahmet Kural cephesinden son açıklama

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Kural cephesinden avukatının yaptığı son açıklama şu şekildeydi:

“Dün akşam haber kanallarında, Sıla Gençoğlu’nun, Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü iddia ettiği zamandan 18 saat sonra çekildiği belirtilen görüntüler kamuoyu ile paylaşılmıştır. Haberde belirtildiği gibi görüntülerin “Savcılık dosyasına sunulduğu” yönündeki ifadenin, haber içerisinde sehven dile getirildiğini düşünmekteyiz.

Görüntülerden, yayınlanmasının hemen ardından haberdar olmamız nedeniyle, söz konusu görüntüleri haber kanalından elektronik posta ile yazılı olarak talep etmiş bulunmaktayız. Yargıya intikal etmiş söz konusu süreç ile ilgili tüm delil, rapor ve dokümanların savcılık dosyasına sunulabilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Diğer delillerimiz ile birlikte elde edilen bu yeni görüntüyü de yargı makamlarına ancak 3 Aralık 2018 Pazartesi günü sunabileceğiz.

Olayın kendi içnde farklı gerçekleri olabileceği göz önünde bulundurulmalı

Bugüne kadar müvekkilim tarafından, Sıla Gençoğlu’nun iddialarının asılsız olduğu, yargı sürecinin beklenmesi ve adil yargılanma ile savunma hakkına saygı duyulması gerektiği çokça kez ifade edilmiştir.

Yaşanan son gelişmeler sonrasında kamuoyundan tek beklentimiz, kadının toplumdaki konumu ve önemi azaltılmadan bu olayın kendi içinde farklı gerçekleri olabileceğinin de göz önünde bulundurulmasıdır.”

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler