Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl - Burcu Kıratlı Çiftinden Yıldırım Nikahı!

İlgili Postlar

Sinan Akçıl – Burcu Kıratlı Çiftinden Yıldırım Nikahı!

Sinan Akçıl – Burcu Kıratlı Çiftinden Yıldırım Nikahı! Yaklaşık iki aydır büyük bir aşk yaşayan Sinan Akçıl – Burcu Kıratlı çiftinden yılın son müjdesi geldi. Önümüzdeki yaz evleneceği konuşulan çift, aslında ne zaman nikah masasına oturacak? Nikah nerede kıyılacak? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı’dan Romantik Paylaşım!

Sinan Akçıl – Burcu Kıratlı Çiftinden Yıldırım Nikahı!

Sinan Akçıl – Burcu Kıratlı Çiftinden Yıldırım Nikahı! Yaklaşık iki aydır aşk yaşayan Sinan Akçıl – Burcu Kıratlı çiftinden gelen müjdeli haber sevenlerini çok mutlu etti.

İki aydır büyük bir aşk yaşayan Burcu Kıratlı – Sinan Akçıl çifti hakkında, son günlerde her yerde el ele görüntü vermelerinin ardından 2019 Nisan ayında nişanlanacakları iddia edilmişti. Ailelerini birbiriyle tanıştıran ve önümüzdeki yaz nikah masasına oturacağı konuşulan çiftin son dakika kararı büyük bir sevinç yarattı.

En son, önümüzdeki Nisan ayında nişanlanacaklarını müjdeleyen Sinan Akçıl ve oyuncu sevgilisi Burcu Kıratlı hakkındaki müjdeyi magazin gazetecisi Bülent Cankurt verdi.

Usta gazeteci Bülent Cankurt, bugün köşesinde kaleme aldığı yazısında nikah ile ilgili tüm ayrıntıları verdi. Çiçeği burnunda çiftin 2019 yılına evli olarak girmek istediğini iddia eden usta gazeteci, önümüzdeki hafta nikahın kıyılacağını yazdı.

İşte usta gazeteci Bülent Cankurt’un çok konuşulacak o yazısı…

Burcu Kıratlı - Sinan Akçıl Çifti Önümüzdeki Hafta Nikah Masasına Oturacak
Burcu Kıratlı – Sinan Akçıl Çifti Önümüzdeki Hafta Nikah Masasına Oturacak

Sinan Akçıl kimdir?

Hollanda’da sürpriz nikah!

“Yılın sürpriz aşıkları Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, 2019’a evli girmeye hazırlanıyor. İddialara göre çift, Hollanda’nın Rotterdam kentindeki Türk Konsolosluğu’nda nikah kıyacak.

Aşkları magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü oyuncu Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl ile ilgili müjdeli bir haberim var! Hoş, çiftin Nisan ayında nişanlanıp önümüzdeki yaz evleneceği konuşuluyordu ama yanlış!

Doğrusunu yine benden öğrenin… Sinan Akçıl, iki ay önce aşk yaşamaya başladığı ve “Kaderimi birleştirmek istediğim kişi” dediği sevgilisi Burcu Kıratlı ile yıldırım nikahı kıyıyor!

Çiçeği burnunda aşıklar, 2019’a karı-koca olarak girecek.

Yıldırım nikahı Rotterdam’da kıyılacak

Sürpriz aşkın kahramanlarının yıldırım nikahının adresi ise Hollanda olacak. İki farklı gün arasında henüz seçim yapamasalar da önümüzdeki hafta Hollanda Rotterdam’daki Türk Konsolosluğu’nda vuslata erecekler.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler