Ana SayfaÜnlülerYıldız Tilbe, Kelime Oyunu'nda!

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe, Kelime Oyunu’nda!

Yıldız Tilbe, Kelime Oyunu’nda! Teve 2’nin bu akşam 400. bölümüyle ekrana gelecek olan fenomen yarışma programının sürprizi Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından Yıldız Tilbe oldu. Kelime oyunu ekibi ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’yi programa katılmaya nasıl ikna etti? Merakla beklenen Kelime Oyunu yarışması saat kaçta ekrana gelicek? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Kelime Oyunu Benim İçin Hediye!

Yıldız Tilbe, Kelime Oyunu’nda!

Yıldız Tilbe, Kelime Oyunu’nda! Hafta içi her akşam yeni bölümüyle, Cumartesi günleri ise haftanın finali bölümüyle ekrana gelen fenomen yarışma programı Kelime Oyunu’nda bu akşam izleyicileri oldukça keyifli anlar bekliyor.

Yıldız Tilbe'nin Konuk Olduğu Kelime Oyunu Bu Akşam Saat 19:45'de!
Yıldız Tilbe’nin Konuk Olduğu Kelime Oyunu Bu Akşam Saat 19:45’de!

Ali İhsan Varol Neden, Niçin, Nasıl Sevildi?

Yarışmacılar birbirleriyle mücadele ediyor

Ali İhsan Varol’un keyifli ve başarılı sunumu ile meraklasını her akşam ekran başına kilitleyen fenomen yarışma programı Kelime Oyunu’nda, her bölüm yeni yarışmacılar bilmeceli soruları yanıtlayarak birinci olmak için birbirleriyle mücadele ediyor.

Yıldız Tilbe’nin Sahnede Çıldırdığı Anlar!

Bu akşam 400. bölümüyle ekranlarda olacak!

Teve 2 ekranlarında bu akşam yayınlanacak olan 400. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan yarışma programında, Türkiye’nin en sevilen sanatçılarının başında gelen Yıldız Tilbe konuk olacak.

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’nin sosyal medya hesabından yaptığı yarışmaya katılma talebini büyük bir sevinçle karşılayan Kelime Oyunu ekibi, sanatçıyı cevapsız bırakmayıp programa davet etti.

Sanat hayatıyla olduğu kadar sempatik ve esprili çıkışları ile de çok sevilen sanatçı Yıldız Tilbe’nin yarışmaya katılmasıyla, oldukça keyifli bir program ortaya çıktı.

Yıldız Tilbe kimdir?

Yıldız Tilbe’li bölüm bu akşam saat 19:45’de Teve 2’de!

Hafta içi her akşam 19:45’de Teve 2 kanalında yayınlanan Kelime Oyunu yarışması, bu akşam 400. bölüme özel Yıldız Tilbe’li programıyla ekranlarda olacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler