Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'nın Yoga Sevgisi

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Yoga Sevgisi

Gündelik hayatları her zaman merak konusu olan podyumda, sahnede, beyazperdede veya televizyon ekranlarında görmeye alışık olduğumuz ünlü isimlerin yaptıkları spor ve spor yaparken ortaya çıkan ilginç görüntüleri…

Şeyma Subaşı

‘Another yoga session’

Nur Fettahoğlu

“Gün geçtikçe daha çok keşfetmek, bedenini çözümlemek”

Berrak Tüzünataç

Çi’nin Özge’si Berrak Tüzünataç spora ağırlık verdi. Tüzünataç sosyal medyadan spor yaparken çekilen karelerini paylaşarak şu açıklamayı yaptı: “1 yıldır imkansız görünen, asla yapamam dediğim, bir yargımdan daha özgürleştim bugün”

Nurgül Yeşilçay yeni sezona hazırlanıyor

Su sıralar tatil için Bodrum’da bulunan Nurgül Yeşilçay vaktinin neredeyse tamamını spor yaparak geçiriyor. Yeni sezon öncesi enerji depolayan Yeşilçay, zorlu bir hareket denedi.Güzel oyuncu çektiği fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileriyle paylaştı. 41 yaşındaki oyuncunun performansı tam not aldı.


Emina Sandal

Mustafa Sandal’ın eşi Emina Sandal ülkesi Sırbistan’ın, Novi Pazar kentindeki bir ormanda yürüyüşe çıktı. Adeta akrobatlar gibi spor yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Sandal tatil sonrası formunu korumak için sınırlarını ne kadar zorladığı gözler önüne serdi.

Birici Suden

54 yaşındaki tasarımcı, daha önce de antreman görüntüleriyle gündeme gelmişti. Profesyonel spor hocasının gözetiminde ağırlık çalışan Suden, paylaştığı videoda bacak kaslarını güçlendirdiği program esnasında ağırlıkları arttırdı. Tam 190 kilo ağırlıkla çalışan Biricik Suden’in hiç zorlanmadan mekanizmayı bacaklarıyla hareket ettirmesi takipçileri tarafından büyük takdir topladı. Ağırlığı 15 x 4 set yani 60 kez bacaklarıyla iten Suden, bir sonraki hedefinin ise 220 kilo olduğunu söyledi..

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler