Ana SayfaDedikoduKenan Doğulu'nun 5 Yıl Önce Değişen Hayatı

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’nun 5 Yıl Önce Değişen Hayatı

Usta ve yakşıklı şarkıcı Kenan Doğulu, eşi Beren Saat ile beş yılbaşı önce tanıştıklarını ve bunun hayatının en önemli sürprizi olduğunu ifade etti.

Youtube kanalı için yılbaşına özel bir içerik hazırlayan Kenan Doğulu, soru-cevap videosunda “Geçen yılbaşından bu yana hayatınızda neler değişti?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Geçen yılbaşından bu yana değil ama beş yılbaşı önce Beren’le (Saat) tanıştım, o hayatımın en önemli sürprizlerinden biriydi. Geçen seneyle pek aram yok, tatsız buldum.”

“HERKESİN YAPTIĞI ŞEYLERİ YAPARIZ BİZDE’’

43 yaşındaki Doğulu, “Yılbaşı akşamları olmazsa olmazlarınız neler?” sorusuna da şu yanıtı verdi: “Yıllardır her sene annemin yanına gitmeye özen gösteririm. Kardeşlerim Ozan ve Canan da aynı şekilde. Bir arada olmayı severiz. Tombalalar oynar, televizyon seyrederiz.”

SON OLARAK PİŞMAN OLDUĞU ŞEYİ AÇIKLAMIŞTI

“Pişmanlık duyduğun ne var?” sorusu üzerine “Bitcoin almadığıma pişmanım” diyerek espri yapan şarkıcı, zamanında yurtdışından gelen proje tekliflerini kabul etmediği için pişmanlık duyduğunu söyledi: “Aslında keşke müzikten başka hiçbir işe girmeseydim dediğim zamanlarım çok oldu.

Yurtdışına açılmakla ilgili projelerde kendimi hırssız buldum. Birçok teklif geldi yabancı prodüktörlerden. Büyük starlardan beste almak isteyenler, düetler falan. Yavaş davrandım, çok vaktim varmış gibi ama ders almayı öğrendim.”

KENAN DOĞULU KİMDİR?

BEREN SAAT KİMDİR?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler