Ana SayfaDedikoduHülya Avşar Hamileyim Sözleri İçin ''Şaka Şaka'' Dedi

İlgili Postlar

Hülya Avşar Hamileyim Sözleri İçin ”Şaka Şaka” Dedi

Hülya Avşar’dan Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çiftine, Demet Akalın’dan Murat Yıldırım’a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu…

HÜLYA VE ZEHRA

Çıkışta muhabirlerle sohbet eden sanatçı, “Hamileyim” esprisine gelen yorumların kendisini şaşırttığını söyledi: “Bir şaka yapalım dedik, ortalık karıştı. Cinsiyetini soranlar bile oldu. Bir de ‘Ülkeyi terk edecekmiş’ dediler. Ben bu ülkede kalıp onları kovacağım!”

Kızı Zehra hakkında da konuşan Avşar, “Sizi erkek arkadaşıyla tanıştırmak isterse tepkiniz ne olur?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Benim kızım ciddi düşündüğü birisini benimle tanıştırır. Tabii ki arkadaşları da olacak, gezecek tozacak da. Gençliğinde yapsın, ben izin veriyorum”

MURAT BOZ

‘O Ses Türkiye Yılbaşı’ çekimlerine gittiğini dile getiren Boz, “Yetişmeye çalışıyorum, biraz acelem var” dedi.

Yılbaşı akşamı Kıbrıs’ta sahne alacak olan Boz, sevgilisi Aslı Enver’le ilgili soruya, “Biz her zaman beraberiz” cevabını vererek, yılbaşında güzel oyuncunun da yanında olacağını ima etti.

DEMET EVGAR

Aile Arasında’ filminin oyuncularından Demet Evgar, Engin Günaydın ve Ayta Sözeri, arkadaşlarıyla Corridor Bar’da eğlendi.

3.5 haftada 3 milyon 173 bin 706 kişi tarafından izlenen filmlerinin başarısını kutladıklarını söyleyen Evgar, “İnanarak bir iş yaptık, karşılığını aldık” şeklinde konuştu.

MURAT YILDIRIM VE EŞİ ELBANİ

Murat Yıldırım, Faslı eşi İmane Elbani’yle İstinye Park Zuma’da yemek yedi.

Soğuk havada üşüyen eşine sarılarak ısıtmaya çalışan ünlü sunucu ve oyuncu, yılbaşı akşamı ailece evde olacaklarını söyledi. Yıldırım, “2018’de bebek düşünüyor musunuz?” sorusunu, “İstiyoruz tabii” diye cevapladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler