Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı: Erkek Arkadaşımın Malıyım

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı: Erkek Arkadaşımın Malıyım

Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, son paylaşımıyla yine gündem oldu. Alsaloussi’nin kendisine aldığı sweatshirt’ü giyen Subaşı, “Erkek arkadaşımın malıyım” baskılı sweatshirt’ü ile olay oldu.

Şeyma Subaşı’dan Yeni Fotoğraf

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden olan Şeyma Subaşı, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammad Alsaloussi ile her anını paylaşmaktan bıkmayan Subaşı, bugün de çok konuşulacak bir fotoğraf karesi paylaştı. Sosyal medyasından Alsaloussi’nin kalçasını tuttuğu ve sarmaş dolaş oldukları fotoğraf karesine yer veren Subaşı, paylaşımına, “Ruz ikizi” notunu ekledi.

Şeyma Subaşı’nın Sevgilisiyle Olan Pozu Gündem Oldu!

Şeyma Subaşı: Sana Deli Oluyorum

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündeminde yer alan Şeyma Subaşı’ndan dikkat çeken bir paylaşım daha geldi.

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammad Alsaloussi ile teknede çektirdiği fotoğrafını, “Sen ve ben. Sana çok deli oluyorum.” notu ile paylaştı. Paylaşımında öpüştükleri görülen ve o anları şapkasıyla kapatan Subaşı, gönderisiyle dikkatleri üzerine çekti.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı: Erkek Arkadaşımın Malıyım

Bir süredir Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, sevgilisinin kendisine aldığı hediye ile adından söz ettirdi. Subaşı, bu kez verdiği pozla değil, sweatshirt’ündeki yazıyla dikkat çekti. Subaşı’nın kıyafetindeki “Erkek arkadaşımın malıyım” yazısı sosyal medyada tartışma yarattı.

Subaşı’nın giysisinin üzerinde, “Evet, ben şımarık bir kız arkadaşım ama senin değil. Ben korkunç derecede harika olan erkek arkadaşımın malıyım. Biraz çılgın ve bazen beni korkutuyor ama kendisi tatlılığın ve savaşçılığın mükemmel bir karışımı. Onu seviyorum ve o benim bütün dünyam. Benimle uğraşırsan, onun içindeki canavar uyanır ve cesedini asla bulamazlar” yazıyor.

Şeyma Subaşı'dan Olay Yaratan Paylaşım
Şeyma Subaşı’dan Olay Yaratan Paylaşım

Subaşı’nın fotoğrafına, “Umarım üstünde yazan şeylerin anlamını biliyorsundur”, “Bu bir şaka mı?” şeklinde yorumlar yapıldı.

Ünlü fenomen bu paylaşımıyla TT oldu. Subaşı Türkiye gündemine geldiğini fark edince benzer pozlarını paylaşarak “Başka gündem yokmuş gibi TT olmuşum” dedi. Subaşı yine aynı sweatshirt’ü giyerek inadına poz verdi. Subaşı’nın aynı sweatshirt’le yeniden fotoğraf paylaşması gündem olmaya çalışıyor eleştirilerini beraberinde getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler