Ana SayfaDedikoduDemet Akalın 3 Milyon Dolarlık Tektaşla Olay Oldu

İlgili Postlar

Demet Akalın 3 Milyon Dolarlık Tektaşla Olay Oldu

Demet Akalın 3 Milyon dolarlık tektaşıyla olay oldu. Sık sık harcamalarıyla gündeme gelen Demet Akalın bu kez Duabi tatilindeki harcamalarının ortaya çıkmasıyla büyük eleştiriler aldı. Demet Akalın eleştirilere “Allah garibana veriyor!” sözleriyle sosyal medyayı iyice kızdırdı. Demet Akalın’a gelen yorum neydi? İşte Demet Akalın’ın o açıklamaları;

Kafayı mı Yediniz?

8 yaşındaki Demet Akalın hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcının bebek plasentası yiyerek, gençleştiği öne sürüldü. Akalın, çıkan iddiaların sonrasında açıklama yaptı. Demet Akalın, “Kafayı mı yediniz? Allah akıl fikir versin size. Yani gerçekten inanamıyorum. ‘Bebek bir şeyi mi yiyorsun?’ diyorsunuz. Ne diyorsunuz? Türkçe konuşun! Kafayı mı yediniz? Ben seneler sonra kelle paçayı zor yemişim. Cilt bakımını da artık evde kendim yapıyorum. Kendinize gelin… Kim yaptırıyor bunları merak ediyorum, tahmin ettiğim kişiyse Allah seni zaten benzetmiş, Allah’ın cezası!” ifadelerini kullandı.

Çılgın Sedat ‘a Demet Akalın’dan Destek

Dubai Tatili Çok Konuşuldu

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüsü yenen Demet Akalın, kızı Hira ve hayat arkadaşı Okan Kurt ile tatil sezonunu Dubai’de açtı. Hafta sonunu orada geçirecek olan çift, denize girip sahilde güneşlendi. Pandemi nedeniyle geçim sıkıntısı yaşadığını sık sık dile getiren ve her fırsatta koronavirüs tedbirlerinin kaldırılması gerektiğini söyleyen Akalın’ın Dubai’deki lüks bir otelde konaklaması, sosyal medyada tartışma konusu oldu. Demet Akalın’ın kızı ve hayat arkadaşıyla Dubai’ye uçak seyahati yaklaşık 30 bin TL. Akalın’ın kaldığı özel havuzlu ultra lüks odanın gecelik fiyatı 35 bin TL. Ünlü popçunun Dubai tatilinin fiyatı ise 170 TL olduğu ortaya çıktı.

Demet Akalın 3 Milyon Dolarlık Tektaşla Olay Oldu

Tatil fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Demet Akalın‘ın yüzüğü dikkat çekti. Üç milyon değerindeki tektaşını ön plana çıkaran Akalın’a ‘hayat size güzel’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Demet Akalın'dan Olay Yanıt
Demet Akalın’dan Olay Yanıt

Takipçilerinden “Param yok diye ağlıyordun, nasıl Dubai tatiline çıktın?” eleştirileri alan ünlü şarkıcı, Bir gazetenin haberine göre; “Allah’a şükür Allah garibana veriyor. Otelim de uçağım da sponsor. Damı akan evden Dubai’lere uzanan hikayem temiz kalbimden” açıklamasını yaptı.

Demet Akalın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler