Ana SayfaDedikoduHülya Avşar'dan Deniz Çakır Açıklaması

İlgili Postlar

Hülya Avşar’dan Deniz Çakır Açıklaması

Hülya Avşar’dan Deniz Çakır açıklaması. Hülya Avşar, “Masumiyet” dizisindeki rol arkadaşı Deniz Çakır’ın sette karavan krizi çıkardığı ve kostüm asistanına mobbing uyguladığı iddialarını yalanladı.

Sapyoseksüelim Diyen Hülya Avşar’a Ünlü Psikiyatrist ‘den Olay Gönderme…

Ekranlarda şu an izlediğimiz Masumiyet adlı dizisiyle televizyona dönen oyuncu Hülya Avşar cinsel tercih açıklamasıyla gündemde olay yarattı. Hülya Avşar “Güçlü kadın olmak güzel, ancak erkek benden güçlü olmazsa dövesim geliyor. Erkeğin benden akıllı olmasını isterim, ben sapyoseksüelim yani zeki erkeğe bayılırım. Zeka benim için büyük güç. Bunları bir araya getirecek birisi varsa, hemen bana haber verin” demişti.

Deniz Çakır Hakkında Suç Duyurusu

“Sapyoseksüel Kadınlar Kusura Bakmasın”

Sapyoseksüel olduğunu ilk kez açıklayan Hülya Avşar’a, Müge Anlı’nın programından ayrılan Psikiyatrist doktor Arif Verimli’den şok eden gönderme geldi.

Hülya Avşar’dan Deniz Çakır Açıklaması

Hale Ilgaz karakterine hayat verdiği “Masumiyet” dizisiyle ekrana dönen Hülya Avşar, Maslak’ta özel bir hastane çıkışı görüntülendi.

“Masumiyet” dizisinin Bahar’ı Deniz Çakır’ın sette kendine tahsis edilen karavanı küçük bulup, rol arkadaşları İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü’nün beraber kullandığı karavana yerleştiği gündeme gelmişti. Deniz Çakır’ın yalanladığı sette kriz çıkaran bu iddia, Hülya Avşar’a da hatırlatıldı. Avşar açıklamasında “Set ortamımız gayet iyi. Bazı haberler çıkıyor, oyuncu ve set çalışanları arasında problem olduğu ile alakalı ancak öyle bir durum yok. Sette karavan krizi yok. Herkes birbirine nazik ve saygılı, zaten ben öyle bir düzene izin vermem” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler