Ana SayfaÜnlülerYılmaz Erdoğan Neden ÇGHB 2'de Yok?

İlgili Postlar

Yılmaz Erdoğan Neden ÇGHB 2’de Yok?

Her Pazar izleyici ile buluşan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 eğlence programı, birçok izleyici tarafından severek takip ediliyor. Yılmaz Erdoğan’ın hazırladığı ve sunduğu ÇGHB’de bir süredir Yılmaz Erdoğan yerine Eser Yenenler sunuculuğu yürütüyor. Peki Yılmaz Erdoğan neden ÇGHB 2’de yok?

Yılmaz Erdoğan Görevi Öğrencisine Devretti

Çok Güzel Hareketler Bunlar yayınlanmaya başladığı ilk tarihten beri Yılmaz Erdoğan yönetiminde ekranlara geliyordu. Ancak bir süre önce Yılmaz Erdoğan, sunuculuğu Eser Yenenler’e devretti.

Çok Güzel Hareketler 2 50. Bölümünü Kutluyor! Yılmaz Erdoğan Ekibine Övgüler Yağdırdı!

Yılmaz Erdoğan Neden ÇGHB 2’de Yok?

Her Pazar, Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, geçtiğimiz hafta Eser Yenenler’in oğlunun rahatsızlığı nedeniyle çekimlere katılamaması sonucu, yeni bölüm yayınlanmamıştı. Yılmaz Erdoğan tarafından kurulan BKM Mutfak Ekibi’nin takım kaptanlarından biri olan Eser Yenenler, bir süredir Yılmaz Erdoğan yerine programın sunuculuğunu yapıyor.

Yılmaz Erdoğan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile, yeni film çalışmaları nedeniyle bir süre program sunuculuğunu Eser Yenenler’e devrettiğini açıkladı. Erdoğan’ın bu açıklamaları sevenlerini üzse de bu veda kalıcı anlamına gelmiyor.

Yılmaz Erdoğan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler