Ana SayfaDedikoduSerkay Tütüncü'den Hülya Avşar İtirafı

İlgili Postlar

Serkay Tütüncü’den Hülya Avşar İtirafı

Fox ekranlarının sevilen yapımlarından Masumiyet dizisinde birlikte Hülya Avşar’la ilgili açıklama yapan Serkay Tütüncü herkesi şaşırttı. Serkay Tütüncü’den Hülya Avşar itirafı geldi. Serkay Tütüncü ne dedi? İşte Serkay Tütüncü’den Hülya Avşar hakkında gelen o itiraf;

Masumiyet Dizisi Gündeme Damga Vurdu

Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır’ın paylaştığı “Masumiyet” dizisinde İlker Ilgaz karakterini canlandıran Serkay Tütüncü, rolüyle şimdilerde gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Acun’un Meşhur Ettiği Serkay Tütüncü Hangi Dizide Rol Alıyor?

Dizide; sevgilisi İrem’i (Deniz Işın), kendisinden yaşça küçük olan 19. yaşındaki Ela (İlayda Alişan) ile aldatan ve felaketle sonuçlanan düğün gecesinin ardından İlker Ilgaz karakteri gündeme oturdu. Otoriter ve mükemmeliyetçi babası İsmail Ilgaz (Ertuğrul Postoğlu) ve çocukluğundan beri tüm hatalarının üstünü örten annesi Hale Ilgaz (Hülya Avşar) arasında kendi kimliğini bulamayan İlker Ilgaz’ın yeni bölümde beklenen duruşma sahneleri ekrana gelecek.

Serkay Tütüncü Dizideki Karakteri Hakkında İlk Kez Konuştu

Başarılı oyuncu Serkay Tütüncü canlandırdığı karakteri şöyle anlatıyor: “Dizide motivasyonum böyle bir karakterin gerçekliği. Her şeyin kontrolünü elinde tuttuğunu sanarken, bir gece yaşadığı olay sonrası, allak bullak olan. O kargaşada ne hissettiğini, ne yaşadığını, aslında ne istediğini arayan bir adam İlker Ilgaz. İlker’i tek bir kelimeyle anlatacak olsam gizemli derdim.”

Serkay Tütüncü Kimdir?

Serkay Tütüncü’den Hülya Avşar İtirafı

Masumiyet’ dizisinde ‘İlker’i canlandıran Serkan Tütüncü Hülya Avşar ile ilgili samimi bir itirafta bulundu.

Hello dergisine konuşan yakışıklı oyuncu “Hülya Avşar’la anne-oğulu oynamak nasıl?” sorusuna cevap verdi. Tütüncü açıklamasında “Bir dans sahnesi çekerken fark ettim onu. Bir baktım masmavi bana bakıyor. Yıllardır beğenerek izlediğim gözlere ‘annem’ hissiyle bakıyorum. Heyecanlı bir andı.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler