Ana SayfaDedikoduAlican Yücesoy'dan Çarpıcı Açıklamalar

İlgili Postlar

Alican Yücesoy’dan Çarpıcı Açıklamalar

Astrolog Hande Kazanova ile Astrolog Dinçer Güner’in sunduğu Astrolojik Şifreler’e konuk olan ünlü oyuncu Alican Yücesoy’dan çarpıcı açıklamalar geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Pandemide Tiyatrodan Uzak Kalmadı

Çağdaş Alman tiyatrosunun önemli yazarlarından Roland Schimmelpfennig’in salgın günlerinin başında yazdığı ve gelecek günlerin öngörüsünü içeren ‘Şov Devam Edemez’ adlı oyun, Alican Yücesoy’un yorumuyla Türkçe’ye çevrildi.

Tiyatro yapmanın olanağını/olanaksızlığını tartışmaya açan ‘Şov Devam Edemez’, Mark Levitas’ın geliştirdiği konsept ve yönetimle Platform Tiyatro’nun Youtube kanalında yayınlanıyor.

Netfilix’in 10 Yeni Projesi Türkiye’deki Yatırımcılarını Artırıyor!

Alican Yücesoy’dan Yıllar Sonra Gelen Melisa Sözen Açıklaması

Büyük aşk ile evlendiği Melisa Sözen‘den birkaç ay sonra boşanan Alican Yücesoy, 6 yıl önce biten evliliği ile ilgili ilk kez Astrolojik Şifreler’de konuştu. Alican Yücesoy, Melisa Sözen ile sette başlayan aşklarını nikah masasına taşımaktan hiç pişman olmadığını dile getirdi. ‘Çok aşık olduğum için evlendim’ diyen yakışıklı oyuncu, eski eşi Melisa Sözen ile hala arkadaş olduklarını da söyledi. Evliliklerinin kısa sürede bitmesini ise ‘sorumluluk almaktan hiç hoşlanmam.’ diyerek açıkladı.

Melisa Sözen Kimdir?

Alican Yücesoy’dan Çarpıcı Açıklamalar

Alican Yücesoy ile Esra Dermancıoğlu’nun aşk yaşadığı iddia edilmişti. Esra Dermancıoğlu ‘bu aşk herkesin gözü önünde başladı’ diyerek iddiaları güçlendirdi. EXXEN’de yayınlanan Astrolojik Şifreler programına konuk olan Alican Yücesoy ise konuya ilişkin ilk kez konuştu ve ‘Esra ile hiçbir zaman aşk yaşamadık.’ dedi.

Alican Yücesoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler