Ana SayfaDedikoduHande Erçel ve Kerem Bursin'den Kaçamak Yanıt

İlgili Postlar

Hande Erçel ve Kerem Bursin’den Kaçamak Yanıt

Set dışında günlük hayatta da sık sık birlikte görüntülenen Hande Erçel ile Kerem Bürsin, önceki gün İstinye’de bulunan bir spor salonundan çıkarken objektiflere yansıdı. İkili, gazetecilerin aşk hayatlarıyla ilgili sorularına açık kapı bıraktı. Hande Erçel ve Kerem Bursin’den kaçamak yanıt geldi. İşte Hande Erçel ve Kerem Bursin’in verdiği o yanıt;

Kerem Bursin Hande Erçel’e Övgü Yağdırdı

FOX TV ekranlarından yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin Serkan’ı Kerem Bürsin, başrol arkadaşı Hande Erçel’i karavanda makyajı yapıldığı sırada kayda aldı.

O anları sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaşan Kerem Bürsin’in videoda, Hande Erçel’e “Pişt, çok mu güzelsin sen ya, çok mu güzelsin ya, amanım” diyerek iltifatta bulundu. Erçel’le birbirlerine hayranları tarafından sık sık yakıştırılan ve haklarında aşk dedikoduları çıkan Bürsin, paylaşımına “Evet biliyorum AMANIM diye bir kelime yok… Ama bazen kelimeler uydurmak durumunda kalıyor insan” notunu da düştü.

Hande Erçel’den Dikkat Çeken Kerem Bursin Daveti

Son dönemde kariyerinin zirvesini yaşayan güzel oyuncu Hande Erçel magazin gündeminden düşmüyor. Uzun süredir birlikte olduğu Murat Dalkılıç ile ilişkisine nokta koyduktan sonra adı partneri Kerem Bürsin’le anılan Hande Erçel, ilgi odağı olmaya devam ediyor. Son olarak spor salonundan paylaşımda bulunan Hande Erçel partneri Kerem Bürsin’e seslendi ve onu kahveye davet etti.

Kerem Bürsin Tepkilerin Ardından Özür Diledi

Sıfır makyaj hali ile doğal güzelliğini sergileyen Hande Erçel’in “Kahve gelmiş haberin var mı?” notu ile etiketlediği Kerem Bürsin’i kahveye davet ettiği konuşuldu.

Hande Erçel ve Kerem Bursin’den Kaçamak Yanıt

Gazetecilerin, “Spora bile beraber geliyorsunuz. Aşk söylentilerine ne diyeceksiniz?” sorusu üzerine Bürsin, “Bu konuyla alakalı bir gelişme olursa haberdar olacaksınız” ifadelerini kullandı. Muhabirlerin, “Aşk haberlerini yalanlamıyorsunuz da…” yorumu üzerine Kerem Bürsin’den gelen “Çok konuşmaya gerek yok bence” yanıtı kafaları karıştırdı.

Bürsin’in hemen ardından salondan ayrılan Erçel de benzer şeyler söyleyerek, “Olduğunda haberiniz olacak arkadaşlar” demekle yetindi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı yayında kafelerde maskesiz oturanlar için, “Kusura bakmayın ama siz salaksınız” dedikten sonra eleştiri yağmuruna tutulan Bürsin, konuyla ilgili sorulara yanıt veren Bursin “”Açıklamamı yaptım özrümü diledim. O kelimeyi kullanmam yanlıştı. Zor bir süreçten geçiyoruz. Maalesef birçok ülke gibi biz de bu konuda başarılı olamadık. Salak kelimesi yanlış bir kelime, bunu kabul ediyorum ama sorumluluk almak zorundayız insan olarak… Bireyler olarak kendi kurallarımızı koyup, bu virüsten korunmalıyız” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler