Ana SayfaDedikoduHadise Sevincini Paylaştı

İlgili Postlar

Hadise Sevincini Paylaştı

YouTube kanalında 1 milyar aboneyi geride bırakan ünlü şarkıcı Hadise sevincini paylaştı. Başarısından mutluluğunu dile getiren şarkıcı sosyal medya hesabında bir video yayımlayarak sevenlerine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. İşte ünlü şarkıcı Hadise’nin o açıklamaları;

Hadise Günlük Tarzını Paylaştı

Son dönemlerde doğallığıyla ön plana çıkan isimler arasında olan Hadise dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla övgü topladı. Hadise, eşofmanlı pozunu Instagram hesabından yayımladı. Hayranlarının karşısına hiç alışık olmadıkları bir şekilde çıkan şarkıcının bu hali de beğeni topladı ve Hadise doğallığıyla sevenlerinin kalbini bir kere daha çaldı. Hadise’nin fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu.

Hadise Kimdir?

Hadise: Kadınlar Gününü Kutlamak İstemiyorum!

Hadise sosyal medyadan siyah beyaz bir fotoğrafını paylaşarak Kadınlar Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı. Güzel şarkıcı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Ender Gündüzlü Hadise’ye Yeniden Tazminat Davası Açtı

“Keşke bugün renkli ve mutlu bir fotoğraf koyabilseydim buraya. Ben çok üzgünüm, hepimiz çok üzgünüz. Lütfen kadınlarımızı koruyan yasalar, cezalar gelsin. Kadınların korkarak ve şiddet görerek hayatlarına devam etmeye çalıştığı bir dünyada kadınlar günü kutlamak istemiyorum. #DünyaKadınlarGünü”

Hadise Sevincini Paylaştı

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da her daim gündemde olan Hadise, Türkiye’de kolay kolay elde edilemeyecek bir izlenme rakamına ulaştı.

2008 yılında ilk Türkçe video klibi ‘Deli Oğlan’ı çıkaran 35 yaşındaki popçu, kariyeri boyunca yayımladığı şarkılarla müzik listelerinin üst sıralarında yer almayı başardı.

https://www.instagram.com/p/CNiIG1kndmY/

Hadise’nin Kliplerinin İzlenme Sayısı

Prenses (252 milyon), Sıfır Tolerans (134 milyon), Farkımız Var (123 milyon), Şampiyon (101 milyon) Yaz Günü (87 milyon), Nerdesin Aşkım (78 milyon), Küçük Bir Yol (62 milyon), Bu Aralar (33 milyon) Aşk Dediğin (25 milyon), Geliyorum Yanına (25 milyon) Aşk Kaç Beden Giyer (19 milyon), Mesajımı Almıştır O (18 milyon), Visal (17 milyon), Deli Oğlan (14 milyon)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler