Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya Evlilik Sözleşmesi Hazırlayınca Kerem Bursin Deliye Döndü!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Evlilik Sözleşmesi Hazırlayınca Kerem Bursin Deliye Döndü!

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Kerem Bursin Kimdir?

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin hakkında atılan evlilik sözleşmesi iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İlişkileri ile sık sık gündeme gelen, magazin dünyasının gözde isimlerinden biri olan ikilinin ilişkisine nazar değdi. Evlilik sözleşmesi konusunun ikilinin ilişkisine zarar verdiği iddia edildi. Olayın detayları haberimizde…

Serenay Sarıkaya Kerem Bursin çiftinin morali bozuldu

Serenay Sarıkaya Evlilik Sözleşmesi Hazırlayınca Kerem Bursin Deliye Döndü!

Serenay Sarıkaya Kerem Bursin çiftine neler oluyor?

Kerem Bürsin geçtiğimiz yaz Los Angeles’ta röportaj verdiği Some Men dergisine, “Evliliğe karşı değilim. Evlilik yapısı bana göre daha önemli. Kaldı ki çocuk da istiyorum” demişti. Serenay Sarıkaya ile evlenmeyi çok isteyen Kerem Bürsin önceki gün sevgilisine evlilik teklifi edildiği konuşuluyordu. Teklifi sevinçle karşılayan genç kadın sohbet sırasında ‘Evlilik Sözleşmesi’ konusu açılınca ikili arasındaki ilişki bozuldu.

Serenay Sarıkaya Kerem Bursin olmadan tatillerde

Birbirlerine Girdiler

Seranay Sarıkaya ile Kerem Bürsin’in tartıştıkları hatta zaman zaman seslerini yükselterek birbirlerine girdikleri kaydedildi. Evlilik teklifinden sonra hayal kırıklığına uğradığı düşünülen Kerem Bursin’in sözleşme konusu açılınca oldukça gerildiği ve ikilinin kavga ettiği iddia edildi.

Serenay Sarıkaya İle Kerem Bursin Evleniyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler