Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya Kerem Bursin çiftinin morali bozuldu

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Kerem Bursin çiftinin morali bozuldu

Avrupa’ya birlikte tatile giden Serenay Sarıkaya Kerem Bursin çifti tatil ve tatil dönüşünde morali oldukça bozuldu. İşte detaylar.

Avrupa’da romantik ve keyifli bir tatil planlayan Serenay Sarıkaya Kerem Bursin çifti dizilerin ara vermesini değerlendirdi. Tatil dönüşünde Atatürk Havaalanı’nda görüntülenen çift, soru yağmuruna tutulurken gündemde Çağatay Ulusoy yer aldı.

Serenay Sarıkaya Kerem Bursin Çağatay Ulusoy’la mı karşılaştı?

Serenay Sarıkaya Kerem Bursin çiftinin Avrupa tatilinde Çağatay Ulusoy ile karşı karşıya geldiği ve bu nedenle planda değişiklik yapmak zorunda kaldığı konuşulmuştu. Daha önce Serenay Sarıkaya ile bir ilişki yaşayan Çağatay Ulusoy’un görülmesi çiftin moralini bozarken Avrupa tatili sonrasında da aynı soruların kendilerine yöneltilmesi özellikle Kerem Bürsin’in moralini bozdu.

“Tatil müthiş geçti”

Sorulara yanıt vermek istemeyen Kerem Bürsin tatil ile ilgili değerlendirme yaparak “Tatil müthiş geçti, çok güzeldi, müthiş bir tatil oldu” dedi. Israrlı sorulara rağmen yanıt vermek istemeyen oyuncu, Serenay Sarıkaya’nın taksiyle ayrılmasının ardından bavulları yükleyerek havalimanından uzaklaştı. Çiftin ayrı ayrı gitmesi ise kafalarda soru işareti oluşturdu.

Serenay Sarıkaya kimdir?

Kerem Bursin kimdir?

Çağatay Ulusoy kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler