Ana SayfaÜnlülerDzhena kendini Bodrum'dan alamadı

İlgili Postlar

Dzhena kendini Bodrum’dan alamadı

Bulgaristan’ın en popüler isimlerinden birisi olan Dzhena, sahne için geldiği Bodrum’a adeta aşık oldu.

Pop-folk türünün en önemli temsilcilerinden birisi olan Dzhena, zaman zaman Türkiye’de de sahne alıyor. Yeni bir konser için Türkiye’ye gelen ve Bodrum’da bir otelde sevenleriyle bir araya gelen Dzhena, iyi bir performans sergiledi. Hayranlarının isteklerini kırmayan ve herkesle fotoğraf çektirmeye çalışan Dzhena, açıklamalarda bulundu.

Dinleyenlerle sohbet etti

Dzhena dinleyicilerle sohbet ederken Türkiye’deki şarkıcılar ve Bodrum’la ilgili de açıklamalar yaptı. Türkiye’de Tarkan ve Hakan Altun’u sevdiğini söyleyen Dzhena, Bodrum’u da çok sevmiş.

Bodrum turu yaptı

Konser sonrasında Bodrum turu yapmayı da ihmal etmeyen Dzhena, gezi sırasında Bodrum’u çok sevdi. Konuyla ilgili basına açıklama yapan ünlü isim “Hem konserdeki ortama hem de konser sonrası yaptığım gezilerde Bodrum’un doğal ve binlerce yıllık tarihi güzelliklerine hayran kaldım. Bol bol hatıra fotoğrafı çektirdim. Aslında 3 gün için gelmiştim ama tatili bir haftaya çıkardım. Gelecek yıl birkaç organizasyon yaparak daha sık Bodrum’a gelmeyi düşünüyorum. Bu ilçenin kıymetini bilsinler” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler