Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 20. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı Demir Demir Parmaklıklar Arasında!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 20. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı Demir Demir Parmaklıklar Arasında!

Atv’de ekranlarının en iddialı reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 14 şubat perşembe günü yayınlanacak yeni bölümü merakla bekleniyor. Bir Zamanlar Çukurova 20. bölüm 2. fragman yayınlandı Demir demir parmaklıklar arasında!

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Bir Zamanlar Çukurova 20. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı!

Atv’de ekranlarının en iddialı reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 14 şubat perşembe günü yayınlanacak yeni bölümü merakla bekleniyor. Bir Zamanlar Çukurova 20. bölüm 2. fragman yayınlandı Demir demir parmaklıklar arasında!

Bir Zamanlar Çukurova yeni fragmanda, Demir’i, jandarmalar tutuklayıp götürüyor. Yılmaz, yıllar önce kendisine yapılanları hatırlayıp iç çekiyor… Züleyha ise ne yapacağını bilemiyor…

Peki 20. bölümde başka neler olacak? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 20. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yılmaz, Demir’in yaptıklarının cezasını çekecek olmasından ayıpta olsa günahta olsa çok memnun. Hünkar hanım, Demir’in yaptığı yanlışlar için üzülüyor. Hünkar hanım, bu durumu fırsat bilip kaçmasın diye Züleyha’yı uyarıyor.

İşte yeni bölüm fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1095342707872940032

19. Bölümde Neler Olmuştu!

Züleyha ile Demir, Yılmaz ile Müjgan’ı samimi bir şekilde görür. Onları görmeye tahammül edemeyen Züleyha, rahatsızlandığını söyleyerek oradan ayrılır. Demir, Züleyha’ya gözlerindeki kıskançlığı gördüğünü söyler. Züleyha Demir’e, Yılmaz’ın Çukurova’ya bey olmasını hazmedemediğini söyler.

Şermin’in konağını Demir satın alıyor!

Cengaver, içkiyi fazla kaçırıp Yılmaz’a sataştı ve kavga çıktı. Şermin, yine parasız kalır ve Demir’den borç ister. Demir de Konağı kendisine satmasını ister. Sabahattin, Demir’e bu durumu anlatır. Yılmaz, Şermin ile konuşup konağı Şermin’den alır. Fekeli ile Demir bu durumun hayli memnundurlar. Demir, epeydir Sait’den şüpheleniyordu. Ona bir oyun oynayıp Sait’in, Fekeli’ye çalıştığını öğrenir.

Fekeli, 20 yıl önce kendisine yalancı şahitlik eden Ali Rıza Çitçi’yi bulması için Sait’i görevlendirir. Hünkar hanım da Gaffur’u görevlendirir. Gaffur adamı bulur ama  orada Sait’i görür. Gaffur, adamı bulduğunu Hünkar’a anlatmadan Demir’e anlatır. Hünkar hanıma söylememesi karşılığı yüklü para alır ve ona adamı bulamadığını söyler. Demir, Ali Rıza’nın yanına giderek ona yüklü bir para vererek ortadan kaybolmasını söyler. Sat’in ölü olarak bulunduğunu öğrenen Fekeli, Yamanlar çiftliğine gider. Demir’in karşısına dikilir ve sen katilsin der.

 Bir Zamanlar Çukurova 20. Bölüm Fragmanda Demir Hatalarının Bedelini Ödeyecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler