Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 20. Bölüm Fragmanda Demir Hatalarının Bedelini Ödeyecek Mi?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 20. Bölüm Fragmanda Demir Hatalarının Bedelini Ödeyecek Mi?

Atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu hafta yine reytinglerde ilk sırada yer aldı. İzleyici kitlesi giderek büyüyen dizinin beklenen ilk fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova 20. bölüm fragmanda Demir hatalarının bedelini ödeyecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Demir Hatalarının Bedelini Ödeyecek Mi?

Atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu hafta yine reytinglerde ilk sırada yer aldı. İzleyici kitlesi giderek büyüyen dizinin beklenen ilk fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova 20. bölüm fragmanda Demir hatalarının bedelini ödeyecek mi?

Yeni fragmanda, Demir, Fekeli’ye silah çekiyor. Fekeli, hadi vur diyor ve sen silahsız babamı vurdu diye iftira attın ama ben iftira da atmıyorum diyor. Demir’i iftiracılıkla suçluyor. Saniye, Gaffur yetiş diyerek koşuyor ve sonra da Yamanların bittiğini söylüyor. Demir tetiği çekiyor, jandarmaların Demir’i götürdüğü görünüyor. Züleyha, şaşkın gözlerle Demir’in götürülüşünü izliyor. Bu anlara Yılmaz da tanıklık ediyor.

19. Bölümde Yaşananlar!

Demir ile  Züleyha, Yılmaz ile Müjgan’ı el ele görürler. Yılmaz ile Müjgan’ı görmeye tahammül edemeyen Züleyha rahatsızlandığını söyler ve masadan kalkarlar. Yolda Demir, Züleyha’ya gözlerindeki kıskançlığı gördüğünü söylüyor. Züleyha Demir’e, Yılmaz’ın İstanbul’dan gelip Çukurova’ya bey olmasını hazmedemediğini söylüyor.

Şermin’in konağını Demir satın alıyor!

Cengaver, Yılmaz’a sataşır ve kavga ederler. Şermin parasız kalır ve Demir’den borç ister. Demir Konağı kendisine satmasını ister. Sabahattin, Demir’e durumu anlatır ve Demir konağını alabileceğini söyler. Şermin’le konuşup 300 bin lira karşılığı konağı Şermin’den alır. Fekeli ile Demir bu durumun tadını çıkarıyorlar. Demir, Sait’ten epeydir şüpheleniyordu. Bir oyun oynayıp Sait’in, Fekeli’ye çalıştığını öğrenir. Sait sırtından vurularak öldürülür.

Fekeli, kendisine yalancı şahitlik eden Ali Rıza Çitçi’yi bulması için Sait’i, Hünkar hanımda Gaffur’u görevlendirir. Gaffur adamı bulur ve orada Sait’i de görür. Gaffur, Hünkar hanıma adamı bulduğunu anlatmadan Demir’e anlatır ve karşılığında para alıp Hünkar hanıma adamı bulamadığını söyler. Demir adamı bulur ve yüklü bir para verip kaybolmasını söyler. Bu arada Sait’in ölüsü bulunur. Fekeli, Yamanlar çiftliğine giderek Demir’in karşısına dikilir ve Demir’e sen katilsin Sait’i öldürdün der.

7 Şubat Reyting Sonuçları Açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova mı? Avlu mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler