Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya İle Kerem Bursin Evleniyor Mu?

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya İle Kerem Bursin Evleniyor Mu?

Gündemde ayrılık iddiaları ile yer alan ünlü çift Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, iddialara inat mutlu ilişkileri ile gündemde yerini alıyor. Beyaz TV’de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında bugün gündemdeki konularla ilgili gelişmeler değerlendirildi. Söylemezsem Olmaz program sunucularından Bircan Bali, ünlü çift Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Serenay Sarıkaya Kerem Bursin çiftinin morali bozuldu

Serenay Sarıkaya İle Kerem Bursin İlişkisi İle Gündemde…

Nihat Doğan, Ece Erken ve Bircan Bali’nin yer aldığı Söylemezsem Olmaz programdaki konulardan birisi de Serenay Sarıkaya ile Kerem Bursin’in daha önce birlikte rol aldıkları jean reklamı konusuydu. Bilindiği üzere jean firması Serenay Sarıkaya ile reklam anlaşmasına devam ederken Kerem Bursin’in olmayacağı ortaya çıkmıştı. Hatta Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin ikilisinin bu jean reklamlarında tanıştığı ve daha sonra sevgili oldukları iddia edilmişti. Bircan Bali, “Firmanın Kerem Bursin’i tercih etmediği anlamına gelmeyebilir. Kerem’in çok başarılı bir dizisi var ve dijital bir platformda yayınlanacak. Belki onlardan izin alamamıştır, çünkü başrolünde o oynuyor” diye konuştu.

Serenay Sarıkaya kimdir?

Kerem Bursin kimdir?

Bircan Bali “Ben öyle hissediyorum. Çok yakışıyorlar, çok benziyorlar. Hatta tenleri de benziyor…

Söylemezsem Olmaz programında bugün gündemdeki konularla ilgili gelişmeler değerlendirildi. Söylemezsem Olmaz program sunucularından Bircan Bali, ünlü çift Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beyaz TV’de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz program sunucularından Bircan Bali, yaptığı yorumda Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin ikilisinin yakında evlenecekleri iddiasında da bulundu ve “Ben öyle hissediyorum. Çok yakışıyorlar, çok benziyorlar. Hatta tenleri de benziyor. Onlar evlenecek bence” şeklinde konuştu….

Bircan İpek Kimdir?

Kerem Bursin, Yeni Dizisi İçin İddialı Konuştu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler