Ana SayfaÜnlülerİşte Demet Akalın'ın evinden hacizle alınan eşyalar!

İlgili Postlar

İşte Demet Akalın’ın evinden hacizle alınan eşyalar!

İşte Demet Akalın’ın evinden hacizle alınan eşyalar! Eşi Okan Kurt’un borçları nedeni ile dün evinde haciz işlemi gerçekleştirilen ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın evinden hangi eşyaları alındı? Demet Akalın’ın evinden haczedilen eşyaların listesine ulaşıldı. Demet Akalın’ın evindeki hangi eşyalar haciz işlemi ile alındı. Hangi eşyaları kamyona yüklenip götürüldü? Demet Akalın’ın haczedilen eşyalarının listesi haberimizde…

Demet Akalın’ın yakın dostu Özlem Yıldız, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Demet Akalın’a haciz şoku

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün haciz şoku yaşadı. Evine gelen haciz memurları ile neye uğradığını şaşıran Akalın’ın evindeki eşyalar, eşi Okan Kurt’un borçları nedeni ile haczedildi. Haciz işlemi saatler dürdü. Haczi, gözyaşları içinde izleyen Akalın’ın evinden, tablolar, televizyonlar, klimalar ve koltuk takımları haczedildi. Demet Akalın’ın haczedilen eşyaları, işlemlerin ardından kamyona yüklenerek taşındı. Eşi Okan Kurt ve Kurt Ailesi’ni ait Martaş Lojistik ve bağlı şirketlerin borçları yüzünden eşyaları haczedilen Demet Akalın, borçlarla başı derde girdi. Okan Kurt ve ailesinin bankalara ve piyasaya olan 150 milyon lirayı geçen borcu olduğu duyuldu.

Demet Akalın kimdir?

Haciz işlemi gerçekleşti

Demet Akalın’ın evinden tutanak altına alınan eşyaların villada çalışan K. B.’ye yeddi emin olarak teslim edildiği iddia edildi. Akalın, bu haciz işlemine itiraz etti. İtirazın gerekçesini ise, haczedilen eşyaların Demet Akalın’a ait olduğu oluşturdu. Alacaklı şirket avukatı Mustafa Büyükbaş ise, haczin yapıldığı villayı Okan Kurt’un ofis olarak kullandığını, çeşitli kurumlardan gelen bir dizi evrağın bu adrese gönderildiğini tespit ettiğini iddia etti. Demet Akalın’ın itirazını değerlendiren İstanbul 1. İcra Hukuk Mahkemesi karara bağladı. Mahkeme, 6 Eylül günü verdiği kararda, Demet Akalın’ın itirazını reddederek haczin devamına karar verdi.

Okan Kurt kimdir?

Eşyalar götürüldü

Dün, Demet Akalın ve Okan Kurt’un oturduğu villaya giden görevliler, çilingir aracılığı ile açılan eve girerek daha önceden tutanak tutulan eşyaları kamyona yükleyip götürdü. Eşyalar, yeddi emin deposuna konuldu.

İşte Demet Akalın’ın evinden haczedilen eşyalar

Hürriyet’in ulaştığı Demet Akalın’ın avukatı Nezih Kök’ün, “İstihkak iddiamız devam ediyor. Yasal haklarımızı kullanacağız” şerhi ile imzaladığı haciz tutanağına göre haczedilen o eşyaların listesi şu şekilde:

4 adet LCD televizyon ve sehpa

6 kişilik yemek masası ve 4 sandalye

6 adet klima

6 adet muhtelif ebatlarda tablo

2 adet koltuk takımı

6 kişilik yemek masası ve 6 sandalye

12 kişilik yemek masası ve 12 sandalye

1 adet çamaşır makinesi

2 adet kurutma makinesi

5 adet muhtelif ebatlarda avize

İşte Demet Akalın’ın haczedilen eşyaların bazılarının fotoğrafları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler