Ana SayfaÜnlülerZara Ölümden Döndüğü Trafik Kazasını Anlattı!

İlgili Postlar

Zara Ölümden Döndüğü Trafik Kazasını Anlattı!

Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde sahneye çıkan ünlü sanatçı Zara muhteşem konseri ile hayranları ile bir araya geldi. Zara konseri sırasında dört gün önce Osmangazi Köprüsü’nde geçirdiği trafik kazasında ölümden döndüğü açıkladı. İşte Detaylar…

Zara, Harbiye Açık Hava Sahnesinde Büyüledi…

Ünlü sanatçı Zara, kaza sonrası ilk kez sahneye çıktığı Harbiye Açık Hava Sahnesinde Whitney Houston’ın ünlü eseri “I will always love you” yu seslendirdi. Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Turkcell Yıldızlı Geceler, kapanış konserinde Evrensel Müziğin güçlü yorumcusu Zara sahne aldı. Kendine has yorumu, güçlü sesi ve muhteşem sahne performansıyla dikkat çeken Zara, Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu. Geniş repertuarı ile sevenlerine tam bir müzik ziyafeti yaşatan Zara, hayranlarından tam not aldı.

Zara kimdir?

Zara, Konserinde Geçirdiği Trafik Kazasını Anlattı…

Konseri sırasında çarpıcı açıklamada bulunan Zara, hayranlarını şaşırttı. Ünlü sanatçı Zara, dört gün önce Osmangazi Köprüsü’nde kaza geçirdiğini anlattı. Zara; kaza ile ilgili olarak “Maalesef arabamız perte çıkacak kadar büyük bir kazaydı. Kaza, sabaha karşı 4 sularında Osmangazi Köprüsü’nde oldu. Bir an köprüden uçuyoruz zannettim. Çok şükür ki inanılmaz bir şekilde ufak tefek morluk ve sıyrıklarla atlattık. O zaman anladım ki her an birbirimize misafiriz. Dolayısıyla birbirimizin kıymetini bilelim. Bunu hep söylüyordum ama şu an tüm hücrelerime kadar yaşayarak söylüyorum. Hayatı bana ikinci defa hediye edilmiş gibi hissediyorum. Bugün belki biraz da onun heyecanı var.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler