Ana SayfaÜnlülerBarış Atay, Nihat Doğan'a sert çıktı: Sapık herif!

İlgili Postlar

Barış Atay, Nihat Doğan’a sert çıktı: Sapık herif!

Barış Atay, Nihat Doğan’a sert çıktı: Sapık herif! İki kız çocuğunu alıkoyduğu iddiası ile gözaltına alındığı iddia edilen ünlü türkücü Nihat Doğan’a, Barış Atay’dan sert tepki geldi. Barış Atay, Nihat Doğan için “Sapık herif” dedi. Nihat Doğan hakkındaki iddialar ve Barış Atay’ın tepkisi detayları ile birlikte haberimizde…

Nihat Doğan’dan gözaltı ve alıkoyma iddiaları hakkında ilk açıklama

Nihat Doğan hakkında alıkoyma iddiası

Ünlü türkücü Nihat Doğan’ın, yaşları 11 ve 16 olan iki kız çocuğunu harçlık vererek alıkoyduğu iddia edilmiş, kız çocuklarının annesinin, “Kızlarıma 2 saatten fazla ulaşamadım, ben buna inanamadım. Hemen eşimi aradım. Kıza harçlık veriyormuş. Kendi evine neden davet etti? Neden ev? Sitenin kafeteryası var.” diyerek şikayette bulunduğu iddia edilmişti. İddiaların ardından Nihat Doğan’ın avukatı Abdürrahim Elitaş, “Bunlar aslı astarı olmayan iddialar. Normalde dosyaya tamamen vakıfım bizzat dosya ile kendim ilgilendim zaten. Şikayetçi bile değil aile şikayetçi olduğunu iddia etse bile bir suç unsuru yok.” şeklinde açıklama yapmıştı. Doğan’ın menejeri Sercan Eriş ise, iddialar hakkında “Olay şöyle, Nihat Bey’in evi caddeye bakan bir yerde. Orada da öğrenciler geliyor. Sigara içmeye geliyorlar bunlar. Görmüşler Nihat Bey’i işte resim çekilme olayı. İçeri girmişler güvenliğe söylemişler. ‘Nihat abinin yanına gideceğiz’ Orada öğrenciler geliyor kızlı erkekli geliyor Survivor’dan dolayı. Çıkmışlar resim çekmişler. Ondan sonra biri de Nihat Doğan’ın olduğunu söylemiş babasına. Babası da gitmiş polis karakoluna. ‘Nihat Doğan benim çocuklarımı alıkoydu’ demiş. Halbuki olayın içeri resim çekip gitmişler.” diye açıklama yapmıştı.

Nihat Doğan kimdir?

Barış Atay’dan Nihat Doğan tepkisi

Nihat Doğan hakkındaki iddiaların duyulmasının ardından, sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken, bir tepki de HDP Hatay Milletvekili Barış Atay’dan geldi. Atay, sosyal medya hesabından Nihat Doğan’ın iddiaların yer aldığı haberini paylaşarak “Sapık herif” notunu yazdı.

Barış Atay Kimdir?

İşte Barış Atay’ın Nihat Doğan paylaşımı

Nihat Doğan’dan alıkoyma iddialarına açıklama

Nihat Doğan, hakkında gündeme gelen iki kız çocuğunu alıkoyduğu iddialarının ardından sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz isimli programın canlı yayınında iddialar hakkında açıklama yaptı. Doğan, “Gözaltı falan böyle şeyler yok. Konu yargıya yansımış durumda. Yargıya aksettiği için fazla konuşamıyorum. Bizi bilen bilir. Bilmeyen de kendi gibi bilir. Eğer gerekli görülürse önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir basın toplantısı yaparım.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler