Ana SayfaÜnlülerFerhan Şensoy kızının düğününe katılmadı mı? Kızı Müjgan Ferhan Şensoy yanıt verdi

İlgili Postlar

Ferhan Şensoy kızının düğününe katılmadı mı? Kızı Müjgan Ferhan Şensoy yanıt verdi

Ferhan Şensoy kızının düğününe katılmadı mı? Kızı Müjgan Ferhan Şensoy yanıt verdi… Geçtiğimiz günlerde kızı Müjgan Ferhan Şensoy’u Cem Öğet ile evlendiren usta oyuncu Ferhan Şensoy, düğüne katılmadı mı? Ortaya atılan iddiaların ardından ilk açıklama, gelin Müjgan Ferhan Şensoy’dan geldi. Müjgan Ferhan Şensoy, babası Ferhan Şensoy’un düğününe katılmadığı iddiaları hakkında nasıl bir açıklama yaptı? Ferhan Şensoy, gerçekten kızının düğününe katılmadı mı? Detaylar haberimizde…

Müjgan Ferhan Şensoy ve Cem Öğet evlendi! İşte düğünden ilk kareler…

Müjgan Ferhan Şensoy, Cem Öğet ile evlendi

Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın iki kızından Müjgan Ferhan Şensoy geçtiğimiz 6 Eylül günü nişanlısı Cem Öğet ile dünya evine girdi. Müjgan Ferhan Şensoy ve Cem Öğet’in dillere destan düğün töreni, Fransız Bahçeleri’nde gerçekleşti. Düğün töreni adeta ünlüler geçidi oldu.

Müjgan Ferhan Şensoy kimdir?

Ferhan Şensoy kızının düğününe katılmadı mı?

Müjgan Ferhan Şensoy ve Cem Öğet çiftinin muhteşem düğün törenine, baba Ferhan Şensoy’un katılmadığı iddia edilmişti. Herkes, merakla gelecek açıklamayı beklerken, beklenen açıklama çiçeği burnunda gelin Müjgan Ferhan Şensoy’dan geldi.

Müjgan Ferhan Şensoy’dan ‘Babası düğüne katılmadı’ iddialarına yanıt

Müjgan Ferhan Şensoy, sosyal medya hesabından babası ile birlikte çekilmiş bir pozu paylaşarak iddialara yanıt verdi. Müjgan Ferhan Şensoy, paylaşımına “Cem, Elif, Babam, Ben “Babanız düğünde yok muydu?” demişsiniz, sizce mümkün mü böyle bir şey? Bizimkisi çok romantik bir baba – kız aşkı, hiçbir şeyle kıyaslanamaz! Babaannemin annesi “Rukiye Nine” zamanında Ünye’nin en uzun kızıymış, ayağıma topuğu da giyince Rukiye Nine’yi hiç aratmadım sanırım. Canım babam başımızın tacı, iyi ki varsın, daha nice güzel günlerde birlikte olacağız, seni çok ama çok seviyorum!” notunu ekledi.

Müjgan Ferhan Şensoy’un o paylaşımı

Derya Şensoy, kardeşi Müjgan Ferhan Şensoy’un düğününe katılmadı mı?

Müjgan Ferhan Şensoy’un düğün törenine, kız kardeşi Derya Şensoy’un da katılmadığı iddia edilmişti. Derya Şensoy da tıpkı ablası Müjgan Ferhan Şensoy gibi sosyal medya hesabından ablası ile birlikte düğünde çekilmiş bir pozunu paylaşarak iddialara yanıt verdi. Derya Şensoy da paylaşımına “Buldummm! “Ablanın düğününe neden gitmedin?”cilere gelsin. Tabi ki oradaydım. Hatta öptüm bile kocaman.” şeklinde not düştü.

Derya Şensoy’un o paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler