Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil Nişan Davetiyesini Paylaştı

İlgili Postlar

Seren Serengil Nişan Davetiyesini Paylaştı

Bir dargın bir barışık olan ünlü çift Yaşar İpek ve Seren Serengil Nişan Davetiyesi paylaştı. Uzun süredir aşk yaşadığı Yaşar İpek ile nişanlanmaya hazırlanan Seren Serengil, sosyal medya hesabından nişan davetiyelerini paylaştı. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde magazin haberleri camiasında ses getiren bir evlilik sözleşmesi ile avukatları aracılığıyla şartlı olarak barışmışlardı.

Seren Serengil kimdir?

İlişkilerini bir dargın bir barışık olarak devam ettiren Seren Serengil ile Yaşar İpek herkes yeni ayrılık haberi beklerken geçtiğimiz günlerde sürpriz karar alarak evlenmeye karar vermişti. Yaşar İpek, Kıbrıs’ta sahne aldığı mekanda tüm dinleyicilerinin önünde Seren Serengil’e evlilik teklif etmiş ve Seren Serengil de bu teklife olumlu cevap vermişti.

Seren Serengil Sahnede ‘Evet’ Dedi

Seren Serengil Nişan Davetiyesi

Seren Serengil, 29 Nisan’da gerçekleşecek nişan töreni için davetiyesini Instagram hesabından paylaştı.

Yaşar İpek kimdir?

Avuç içine İngilizce “I said  yes (Evet dedim)” yazan Serengil, paylaşımına ‘Çok heyecanlanıyorum. Bu da nişan davetiyemiz. #29nisan (Güneş gözlükleriniz ve Stan Smith(ayakkabı modeli)’lerinizi unutmayın, topuklar çimenlere gömülmesin’ notunu ekleyerek paylaştı.

Seren Serengil Nişan Davetiyesi

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in imzaladığı barışma sözleşmesi sosyal medyanın diline düştü

Seren Serengil ve Yaşar İpek Sözleşmeyle Barışmıştı

Bir süre önce ilişkilerine nokta koyan Seren Serengil -Yaşar İpek çifti, avukatları aracılığıyla şartlı bir şekilde barışmışlardı.

Seren Serengil ile Yaşar İpek Evlilik Sözleşmesi Hazırladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler