Ana SayfaDedikoduSeren Serengil ile Yaşar İpek Evlilik Sözleşmesi Hazırladı!

İlgili Postlar

Seren Serengil ile Yaşar İpek Evlilik Sözleşmesi Hazırladı!

Seren Serengil ile Yaşar İpek Evlilik Sözleşmesi Hazırladı!

Seren Serengil ile Yaşar İpek’in ilişkilerinin başlaması da, bitmesi de olay olmuştu. Hatta ikilinin ayrılık haberi magazin gündeminde uzun süre konuşulan haberlerden biri olmuştu. Bir kez denemek için barışan Seren Serengil ve Yaşar İpek’ten şartlı barışma geldi. İkili ciddi ciddi avukatları aracılığı ile protokol hazırladı. Nasıl mı? Detaylar haberimizde…

Yaşar İpek ve Seren Serengil’den Şartlı Barışma

Yaşar İpek ve Seren Serengil’in ayrılık haberi uzun süre konuşulmuştu. İkilinin sürekli birbirlerine açık kapı bırakmaları ise dikkatlerden kaçmıyordu. Duymayan Kalmasın programında bu konuyla alakalı uzun uzun konuşan Seren Serengil’in barışmak istediği her halinden belliydi.

Bu sabah olan programda ise Seren Serengil yaptığı açıklamada buluşacaklarını ve ilişki sözleşmesi yapacaklarını, birbirlerinin yapmak istemedikleri şeyleri bir kağıda yazıp imza atacaklarını söyleyip “Eğer anlaşabilirsek barışacağız” demişti. Seren Serengil’in bu sözleri ilk önce şaka olarak algılansa da tam olarak öyle oldu.

Kim Barışmak İçin Hangi Şartı Sundu?

Seren Serengil’in şartları;

– Konu ne olursa olsun herhangi bir anlaşmazlıkta ve tartışmada evden eşyaları alıp gitmek yok. Yan oda olabilir, salon olabilir.
– Aramızda olup biteni aile fertlerine, sosyal medyada ve diğer mecralarda anlatmak yok.
– Haftada 1 gün erkek arkadaşlarıyla yemeğe gidebilir. Mekan bildirmek kaydıyla masada başkalarının kız arkadaşları olmayacak.
– Birbirinin telefonunu karıştırmak yok. İstendiği an bakılabilir.
– Bir ay içinde bekar evi kapatılacak.
– Aldatmak asla yok. Sevgi bittiğinde gitmek isteyen söyleyecek. Bir başka kadınla mesajlaşmak, görüşmek, yemek yemek de bunun içine giriyor.
– Sevgimiz sorgulanmayacak. Sosyal medyada paylaştığım şarkıları takmayacak. Dinlediğim şarkılara karışmayacak. 1 Haziran 2018 tarihinde müzik paylaşımına başlanacak.

Yaşar İpek’in şartları;

– Geçmiş hayattaki teyze, abla, amca yok cenazeye bile gidilmeyecek.
– Kız kıza tatil yok.
– Kız kıza gece kulübü yok.
– Her ne olursa olsun yalan yok.
– Dışarıda kalmak yok.
– Haftada 1 arkadaş grubu ile akşam yemeği olabilir.
– Benle yaşlanacaksın.
– Telefon şifreleri bilmek yok ama istenirse beraber bakılacak.
– İstendiği an taraflar birbirlerini görüntülü olarak arayabilecek.

İlk Tepki Serhat Yabancı’dan Geldi

Bir ilke imza atan ikilinin bu protokolü sosyal medyaya yayılması ile eleştiriler peş peşe geldi.Serhat Yabancı, sosyal medya hesabında Seren Serengil ve Yaşar İpek’in protokolünü paylaşarak,” Bu sözleşme, güvensizliğin garantisidir,ilişkinin ve sadakatin değil.Birini izole etmek,ona güvenmemektir.”Cek” li “cak” lı cümleler,korku ve tehdit içerir..Korku ile gelen uyum,cesaretle gider.İnsanlar korku ile yönetilir ama sevilmez..Birine “aldatmak yok” demek, aldatmanın olabileceğine işarettir.Soru;Güvenmiyorsanız neden zorluyorsunuz?
Bu kadar kaygı ve şüphe ile nasıl doğal hisler yaşayacaksınız?Sevgili olmak,kölelik mi?Kendi karakterinden,hobilerinden,sosyal çevresinden vazgeçenin, beklentisini partneri nasıl karşılayabilir İlişki; spontane olmalıdır.Ya seversin,ya sevmezsin..Ya güvenir,ya güvenmezsin.. Ortası yok bunun.. Sevginin pazarlığı olmaz.Güvenin grisi olmaz.. İlişki üzerinden reklam,eş üzerinden prim,evlilik üzerinden statü olmaz.Yapan,sömürendir..Kadını, güvensiz,kontrol edilmesi gereken biri gibi ona en büyük hakareti yapar.Kadın da buna izin verir..” şeklinde yorumladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler