Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın, Seda Sayan'ı tek kalemde sildi!

İlgili Postlar

Demet Akalın, Seda Sayan’ı tek kalemde sildi!

Seda Sayan’ın, Hande Yener ve Seren Serengil’i barıştırması, Demet Akalın’ı fena kızdırdı. Demet Akalın, bu barışmaya vesile olan Seda Sayan’ı tek kalemde sildi. Detaylar haberimizde…

Seda Sayan, Demet Akalın ve Okan Kurt’tan canlı yayında özür diledi!

Demet Akalın, Seda Sayan’a kızgın

Seda Sayan, geçtiğimiz haftalarda Demet Akalın’ın ezeli küs olduğu Hande Yener ve bir zamanlar arasının iyi olduğu ancak sonradan küstüğü Seren Serengil’i barıştırmıştı. Seda Sayan’ın bu barış hareketi, Seren Serengil ve Hande Yener ile küs olan Demet Akalın’ı çok kızdırdı.

Demet Akalın kimdir?

Göz göze bile gelmediler

Demet Akalın ve Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde ortak bir dostlarının doğum günü partisinde bir araya geldi. Bir dönem çok yakın olan Seda Sayan ve Demet Akalın, partide göz göze dahi gelmedi. Birbirlerine hiç yaklaşmamak için çaba gösteren Akalın ve Sayan’ın küslüğü dikkat çekti. Demet Akalın, Sayan ile arasındaki gerilim nedeniyle geceden erken ayrıldı.

Seda Sayan kimdir?

Demet Akalın ve Seda Sayan neden küstü?

Seren Serengil ve Hande Yener, geçtiğimiz aylarda sorun yaşamıştı. Hande Yener’in müzik listesindeki sıralamadaki yeri hakkında Seren Serengil’in yaptığı yorumların ardından, Hande Yener’in Seren Serengil’in çıplak fotoğrafını sosyal medyada paylaşması ortalığı kızıştırmıştı. Hande Yener ve Demet Akalın, olayların ardından küsmüşlerdi.

Seren Serengil kimdir?

Bir süre küs kalan Hande Yener ve Seren Serengil’i, Seda Sayan barıştırmıştı. Serengil ve Yener’i bir balıkçıda bir araya getiren Seda Sayan, ikiliyi barıştırmış, aralarındaki buzları eritmişti.

Hande Yener kimdir?

Hande Yener ve Seren Serengil barışını duyuran, sosyal medya hesabından paylaşım yapan Seren Serengil olmuştu. Seren Serengil, paylaşımında “Bir tesadüf barışı getirdi. Bugün kızkıza, başbaşa bir yemek yiyelim dedik. Bir masada Hande, bir masada Seda abla ile rastlaşınca Seda abla ve Örfi bey, “Siz artık barışın” dediler, biz de barıştık. Darısı kalan küslerin başına.” diye yazmıştı.

Demet Akalın, Seren Serengil ve Hande Yener barışmasına ilk tepkisini, bir takipçisinin “Yokluğunu fırsat bilen kişiliğini ortaya koyuyor. Seren Serengil, Hande Yener ile paylaşıp fotoğraf çekilmiş. Valla kim okuyup üflüyorsa seni numarasını ver abla, iyi beladan koruyor seni.” şeklindeki yorumunu beğenerek göstermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler