Ana SayfaÜnlülerFüsun Demirel'den korkutan isyan: Artık dayanamıyorum, ben iyi değilim!

İlgili Postlar

Füsun Demirel’den korkutan isyan: Artık dayanamıyorum, ben iyi değilim!

Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen ünlü oyuncu Füsun Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile isyan etti. Hiç iş teklifi almadığını dile getiren Demirel, “Sadece bir işi bile çok gördüler. Ben iyi değilim…” dedi. Detaylar haberimizde…

Füsun Demirel’den isyan

Ünlü oyuncu Füsun Demirel, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Paylaşımında, kendisine üç yıldır hiçbir iş teklifi gelmediğini ifade eden Demirel, iyi olmadığını da belirtti.

Füsun Demirel kimdir?

Artık dayanamıyorum, ben iyi değilim

İşini yapmak istediğini dile getiren Füsun Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Üçüncü yılım ve sadece işimi istiyorum… Çalışmak… Herkes gibi… Hiç mi yürekli bir yapımcı yönetmen kalmadı. Neyim ben? Hizmetten başka, insanlıktan sevgiden başkan ne örnekledim ki bu hayatta. Artık dayanamıyorum. Yüreğim daha fazlasına dayanmıyor. Bilin istedim. Sadece bir işi bile çok gördüler. Ben iyi değilim…” ifadelerine yer verdi.

Ne yaşanmıştı?

Füsun Demirel, “Gerilla annesini oynamak istiyorum.” şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Bu açıklamanın ardından o dönem ATV ekranlarında rol aldığı Aile İşi isimli dizinin oyuncu kadrosundan çıkarılmıştı. Gelen tepkiler üzerine bir açıklama yapan Füsun Demirel, açıklamasında yer alan “gerilla” sözcüğünü ne anlamda kullandığını “Bahsettiğim ve çok etkilendiğim İtalya iç savaşında faşistlere karşı mücadele vermiş, ülkesinin kurtuluşu için savaşmış milis kadınlardır.” şeklinde açıklamıştı. Ünlü oyuncu, bu açıklamayı yapmasına rağmen hiçbir projede yer alamamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler