Ana SayfaÜnlülerBegüm Kütük Bebeğini Kaybetti!

İlgili Postlar

Begüm Kütük Bebeğini Kaybetti!

Karikatürist Erdil Yaşaroğlu ve oyuncu Begüm Kütük çifti gece yarısı doktordan  aldıkları acı haberle sarsıldı. 3.5 aylık hamile olan, bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu bile öğrenen Begüm Kütük, bebeğini kaybetti. Gece yarısı acı haberi alan çift, bebeklerinin acısıyla sarsıldı.

‘Çok Hızlı Kilo Alıyorum’ Demişti

Çift, 2010 yılında Arzum Onan, Hande Kazanova ve Cem Yılmaz’ın şahitliğinde nikah masasına oturmuş, 8 yıldır gözlerden uzak ve mutlu bir şekilde evliliklerini sürdürüyordu. Hamileliğin ilk günlerinde müjdeyi sadece yakın dostlarıyla paylaşıp mutluluklarını dile getiren Begüm Kütük- Erdil Yaşaroğlu çifti, Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade’nin iki hafta önceki düğününde basına mutluluk pozları vermişti. Belirginleşen göbeğiyle objektife yansıyan Begüm Kütük, gülerek “Bebek büyüyor. Yalnız çok hızlı kilo alıyorum onu ne yapacağım konusunda bir fikrim yok” demişti.

Begüm Kütük, yaklaşık beş yıl önce bir TV reklamında hamile bir kadın olarak ekrana gelmişti. O reklamdan sonra çok uzun yıllar herkesin kendisini hamile sandığını söyleyen Begüm Kütük verdiği bir röportajda da erkek çocuklarını çok sevdiğini dile getirmişti.

Begüm Kütük Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler