Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil, canlı yayında Burcu Esmersoy'a verdi veriştirdi!

İlgili Postlar

Seren Serengil, canlı yayında Burcu Esmersoy’a verdi veriştirdi!

Sevgilisi Berk Suyabatmaz’ın eski sevgilisi Ayşe Özyılmazel’i düğününe çağıracağını dile getiren Burcu Esmersoy, Seren Serengil’in hedefi oldu. Serengil, canlı yayında Burcu Esmersoy’u eleştirdi. “Dünyanın sonu geliyor” Detaylar haberimizde…

Seren Serengil Nişan Davetiyesini Paylaştı

Seren Serengil çileden çıktı

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz yaz Ağustos ayında Berk Suyabatmaz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Aşkları evlilik yolunda ilerlemeye başladı. Esmersoy’un yakın arkadaşı Ayşe Özyılmazel de, Burcu Esmersoy’un sevgilisi Berk Suyabatmaz ile eski sevgililer. Ancak, bu durum Burcu Esmersoy ve Ayşe Özyılmazel’in arasında hiçbir sorun yaratmadı. Öyle ki, Burcu Esmersoy Ayşe Özyılmazel’i görünce sarılıp öpeceğini, hatta düğününe de davet edeceğini söylemişti. Burcu Esmersoy’un bu sözleri, Seren Serengil’i çileden çıkardı.

Seren Serengil kimdir?

Dünyanın sonu geliyor

Duymayan Kalmasın isimli magazin programında yorumcu olan Seren Serengil, Burcu Esmersoy’un açıklamaları hakkında işlenen konuda, Burcu Esmersoy ve Ayşe Özyılmazel hakkında “Canım benim gideceğim, öpeceğim diyor. O kadar çok seviyor ki; eski erkek arkadaşıyla çıkıyor” diyerek Burcu Esmersoy’u ti’ye alan Serengil, “Kusura bakmayın bende kör nokta bunlar. Gerçi Ayşe böyle şeyleri çok takan bir insan değil. O yüzden karşılıklı öpüşüyor olabilirsiniz. Ama mesela ben düşünüyorum; benim en yakın arkadaşım eski sevgilimle beraber olsa ki; oldu bende ömürlük küslüktür bu. Modern ilişkiler bunlar. Ya dünyanın sonu geliyor ya da biz çok takılıyoruz? Biz mi yanlışız onlar mı doğru bilmiyorum. Bana göre bu iş çok anormal. Bunlar birbirlerine şahit bile olurlar.” diyerek isyan etti.

Burcu Esmersoy kimdir?

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Berk Suyabatmaz’ın eski sevgilisi Ayşe Özyılmaz ile sabaha kadar birlikte eğlenmesi haberleri ile gündeme gelmişti. Bu haberler, ünlü sunucu Seren Serengil’i çileden çıkardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler