Ana SayfaÜnlülerYakın arkadaşı yıllar sonra itiraf etti: Kemal Sunal'ı askere zorla götürdük!

İlgili Postlar

Yakın arkadaşı yıllar sonra itiraf etti: Kemal Sunal’ı askere zorla götürdük!

Sanatçı Kemal Sunal’ın yakın arkadaşı yapımcı ve senaryo yazarı Türker İnanoğlu, yıllar sonra merhum sanatçı hakkında bir itirafta bulundu. İnanoğlu, Kemal Sunal için “İşlerinin yoğunluğunda askere gidemiyordu. Zorla götürüp birliğine teslim ettik.” diye konuştu. Detaylar haberimizde…

Ali Sunal’dan Babası Kemal Sunal’a Duygusal Mesaj

Kemal Sunal’ı zorla askere götürdük

Ünlü sinemacı, yapımcı ve senaryo yazarı Türker İnanoğlu, Yeşilçam’a ismini altın harflerle kazımış olan, vefatının ardından hala daha özlenen, eserleri yıllar geçse dahi sevilerek izlenen usta sanatçı Kemal Sunal hakkında konuştu. İnanoğlu, Sunal’ın çok popüler olduğu dönemde son derece yoğun çalıştığını ve bu nedenle askere bile gidemediğini ifade ederek, “En sonunda biz Müjdat Gezen’le birlikte Kemal’i götürüp birliğine teslim ettik.” diye konuştu.

Hülya Avşar magazine yem oldu

Hülya Avşar hakkında da konuşan Türker İnanoğlu, “Sinemada çok beğenildi ve sevildi, zaman içinde olur olmaz filmlerde oynadı, biraz da magazine yem oldu. Bu yüzden prestijini de kısmen kaybetti. Bugün tekrar gayret etse yeniden başa güreşir.” dedi.

Hülya Avşar kimdir?

Yeşilçam oyuncularının yerine gelebilecek kimse yok

Bugünkü oyuncuları değerlendirdiğinde, usta sanatçılar Tükan Şoray ya da Cüneyt Arkın’ın tahtına oturacak herhangi bir isim olmadığının altını çizen İnanoğlu, “Sadece başrol oyuncularının yerine değil, karakter oyuncularının yerlerine koyacak kimse de yok. Bir Hulusi Kentmen’in, Vahi Öz’ün, Necdet Tosun’un, Cevat Kurtuluş’un, Öztürk Serengil’in, Hüseyin Baradan’ın, Adile Naşit’in, Mürüvvet Sim’in yerine konulacak karakter oyuncusu olarak da kimseyi görmüyorum.” dedi.

Erol Taş’ı sinema sektörüne nasıl kazandırdı?

Türker İnanoğlu, açıklamalarında usta sanatçı Erol Taş’ı sinema sektörüne nasıl kazandırdığını da anlattı. İnanoğlu, “Asistandım. Bir film çekiyoruz, iki tane bar fedaisi lazım. Yardımcım Suat gitti iki tane adam getirdi. Biri Şükrü diye bir adam, biri de Erol Taş. Bunlar Mahmutpaşa’da sırt hamalıymış! Ama çok efendi adamdı Erol Taş. Çok saygılıydı. Çok filmimde oynadı benim. Bilhassa o Kara Muratlarda… Kötü adamken kahramandı. Böyle adamlar bir daha gelmez.” diye konuştu.

Türker İnanoğlu, önemli Yeşilçam sinemacıları arasında önde gelen isimlerden.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler