Ana SayfaDizilerSenden Önce’nin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’dan dizi setinden paylaşımda bulundu

İlgili Postlar

Senden Önce’nin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’dan dizi setinden paylaşımda bulundu

Ana akım medyaya damga vuracak bir dizi daha geliyor. D Media imzalı, Senden Önce dizisi için geri sayım başladı. Dizi aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçecek. Yayın tarihinin çok  yakın olduğu belirtilen dizinin başrol oyuncularında Sinem Ünsal, Nilperi Şahinkaya, Alp Navruz yer alıyor. Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın sette çektikleri “ sauna” sahnesindeki paylaştığı fotoğraf gündem oldu. 

başrol oyuncularında Sinem Ünsal, Nilperi Şahinkaya, Alp Navruz yer alıyor.

İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekilecek olan dizi, yayın öncesi yeni bir fragman yayınladı. Yeni fragman önceki paylaşılan tanıtım filmleri gibi kısa sürede gündem oldu.  Merve’nin (Sinem Ünsal) eşi Hakan’a (Alp Navruz) sürpriz yapmak için geldiği otelde, Sahra (Nilperi Şahinkaya) ile karşılaştığı sahnelerin yer aldığı tanıtım filminde, dizinin nasıl bir dünyada geçeceğine dair ipuçları barındırıyor. 

Fragmanda dikkat çeken bir diğer sahne ise Sahra ile Merve’nin otelin saunasında bir araya gelmesi. Ünlü oyuncu Sinem Ünsal sosyal medya hesabından bu anların fotoğrafını paylaştı. 

Kanal D izleyicileri yeni yapımlarla karşılaşacak

Bir diğer yandan Senden Önce’nin yeni afişi izleyicilerle buluştu. 

İnci Taneleri dizisiyle adından söz ettiren Kanal D yıl içerisinde 4 yeni yapımın daha ekrana geleceğini aktardı. Demirören Medya Tv Grup Başkanı Murat Yancı,  İnci Taneleri’nin izlenme etkinliğinde yeni yapımlardan bahsetti. İnci Taneleri’nden sonra ikinci olarak adından söz ettirecek proje Senden Önce, yayınlanmadan fazlasıyla adından konuşturdu. Bir diğer yapımın da adını duyuran Yancı, yeni dizinin adının “Taş Kağıt Makas” olacağını bildirdi. 

Senden Önce’nin oyuncu kadrosu

Senden Önce’nin oyuncu kadrosunda bulunan ünlü oyuncular: Alp Navruz, Sinem Ünsal, Nilperi Şahinkaya, Altan Erkekli, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Uğur Biçer, Kadim Yaşar, Nalan Kuruçim, Işıl Dayıoğlu, Lidya Atlik, Taha Ünal, Berra Aydınlı, Elif Baysal ve Ahmet Fuat Onan. 

 

Feride Kaytan yöneteceği Senden Önce’nin yapımcılığını D Media üstlenecek ve senaryosunu Başak Angigün kaleme alacak.  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler