Ana SayfaÜnlülerAli Burak Ceylan Depremzede Aileyi Köşke Yerleştirdi

İlgili Postlar

Ali Burak Ceylan Depremzede Aileyi Köşke Yerleştirdi

Kalp Atışı dizisinin yakışıklı oyuncusu Ali Burak Ceylan, geçtiğimiz yıl düşürdüğü cüzdanını bularak kendisine teslim eden öğretmen Muhammed I. için yaptığı yardım, aylar sonra ortaya çıktı.

Ali Burak Ceylan’ın, 6 Şubat depreminde evleri yıkılan öğretmen ve ailesi için İstanbul’da köşk kiraladığı ve aylardır da kirasını ödediği ortaya çıktı.

Ceylan, konuyla ilgili “Onlarca yardımseverle birlikte yaptık, ben sadece organizasyonun görünen yüzü oldum.” dedi.

Ali Burak Ceylan
Ali Burak Ceylan

Öğretmen Muhammed I. isimli depremzede, geçen yıl bulduğu cüzdanının sahibi oyuncunun, depremden sonra kendilerine yardım ederek köşk kiraladığını anlattı. Oyuncunun isteği üzerine ismini açıklamayan Muhammed I’ya yardım eden kişinin, Ali Burak Ceylan olduğu ortaya çıktı.

Yaşadığı zor günlerde kendisine gelen yardımı aktaran Muhammed I. “Adıyaman’da öğretmenlik yapıyorum. Yarıyıl tatili için ailemin yanına İstanbul’a gelmiştim. Akşamleyin Üsküdar’da bir cüzdan buldum. İnternetten araştırdığım cüzdanın sahibinin oyuncu olduğunu öğrendim. Sosyal medyadan ulaşamadım. Sonra sahibi olduğu yapım şirketinin web sitesinden telefonuna ulaştım. Kendisi hediye vermek istedi ama kabul etmedim. ‘Bir gün dara düşersen beni ara’ dedi.”

Ali Burak Ceylan
Ali Burak Ceylan

12 saat sonra deprem oldu

“Yaşananlardan sonra 5 Şubat günü Adıyaman’a döndüm. 12 saat sonra da deprem oldu. Kendi evim yıkılmadı ama akrabalarımdan göçük altında kalanlar ve hayatını kaybedenler oldu. 10 akrabam vefat etti. Teyzelerim ve dayılarım evleri yıkıldı. Sonrasında oyuncuyu aradım. Sağ olsun bize yardımcı oldu. 4 ailenin, elinden tuttu. Bebek mamasından ve bezine kadar aldılar. Artık yavaş yavaş düzenini kurup, evden ayrılanlar oluyor.” dedi.

Muhammed I. oyuncunun talebi üzerine adını açıklamadı. Depremzede aileye yardım eden ismin,  oyuncu ve yapımcı Ali Burak Ceylan olduğu ortaya çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler