Ana SayfaDedikoduCansu Kurtçu ve Fettah Can İstanbul'u Neden Terk Etti?

İlgili Postlar

Cansu Kurtçu ve Fettah Can İstanbul’u Neden Terk Etti?

Kısa bir süre önce İstabul’dan ayrılıp Bodrum’a yerleşen müzisyen çift Cansu Kurtçu ile Fettah Can, geçtiğimiz akşam Akmerkez’de görüntülendi. Mağazaları dolaşıp, vitrinleri gezip alışveriş yapan ikili, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

Cansu Kurtçu
Cansu Kurtçu

Ailesiyle birlikte Ege’de yeni bir hayat kurmaya adım atan Fettah Can “Bodrum’da şehir yaşamına devam ediyoruz. Artık İstanbul’a tatil için geliyoruz. Alışveriş yaptık biraz, Bodrum’a geri döneceğiz” dedi.

Müzik çalışmalarına devam ettiğini açıklayan Cansu Kurtçu “Sahnelerimiz devam ediyor. Müzik üretmeyi, sürdürüyoruz. Yakın zamanda albüm çalışmalarımız olacak” şeklinde açıklamalarına devam etti.

Cansu Kurtçu ve Fettah Can
Cansu Kurtçu ve Fettah Can

2014 yılında dünyaevine giren Cansu Kurtçu ve Fettah Can çifti, 2017 yılında biri kız biri erkek olan ikizleriyle anne baba olmanın keyfine varmışlardı. İkizlerine Vera ve Oğul veren adını çift Bodrum’da mutlu olduklarını her fırsatta dile getirmekten çekinmiyor.

Cansu Kurtçu’nun Yazdığı Beste Çalıntı Çıktı

Çift ile yakınlığı bilinen Demet Akalın, Cansu Kurtçu’nun bestelediği 2’den Sonra isimli şarkının, söz ve müzik yazarı Burak Buluç’un Petek Dinçöz’e bestelediği ‘Sihirbaz’ isimli şarkıdan alıntı olduğunu belirterek eserinin çalındığı gerekçesiyle mahkemeye başvuruda bulunmuştu.

Görülen dava sonrası bilirkişi raporlarına göre söz konusu bestenin Burak Buluç’un yazdığı besteyle benzerlik gösterdiği ve Cansu Kurtçu’nun 22 bin 500 lira tazminat ödemesine karar verilmişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler