Ana SayfaKimdirAli Burak Ceylan Kimdir?

İlgili Postlar

Ali Burak Ceylan Kimdir?

“Kalp Atışı” dizisinde, beyin cerrahı “Oğuz” rolündeki Ali Burak Ceylan kimdir?”Kara Sevda” dizisinde “Tufan” karakterinde oynayan Ali Burak Ceylan kimdir?

26 Mayıs 1991 yılında İstanbul’da doğan Ceylan; ailesinin en küçük çocuğudur. Genç oyuncunun; spor tutkusu, kendisini birçok spor dalında tecrübeli kılmıştır. 14- 16 yaşlarında, Demir Sporda başarılı bir güreşçiyken geçirdiği rahatsızlık nedeniyle güreşi bırakmak zorunda kalmış ve binicilik dalında kendisini geliştirmiştir. Atlara olan ilgisi nedeniyle Kocaeli Üniversitesinde, Atçılık ve Antrenörlüğü Bölümü okumuş ve mezun olmuştur. Uzun yıllardır binicilik yapan yetenekli oyuncu; bu süreç içerisinde bir çok bedensel ve zihinsel engelli bireye, atla terapi ve rehabilitasyon hizmetinde görev almıştır. Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Star TV’de yayınlanan “Kara Sevda” dizisiyle ilk kez oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Ali Burak Ceylan Filmleri

Kara Sevda (2015-2016-Star TV-Tufan rolü), Kalp Atışı (2017-Show TV-Cerrah Oğuz), Reis (2016-Sinema Filmi).

Genç oyuncu Ceylan; 2017 yılı yaz sezonunda geçtiğimiz günlerde gösterime giren “Kalp Atışı” adlı dizi filmde, başarılı beyin cerrahı Oğuz karakterini canlandırıyor. Yenilgiyi kabullenemeyen, az kişiyle samimiyet kuran bir kişilikte olan Doktor Oğuz; filmin esas kızına ilgi duyuyor.

Yetenekli oyuncu, boş zamanlarında abisinin salaş ve sade restoranını işletiyor. Ceylan için sportif faaliyetler hayatının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Bunun haricinde; gelecekte, yaşlılar ve yetimler için şu an mevcut olan merkezlerden daha işlevsel ve farklı tesisler kurmak, hayalleri arasında yer alıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler