Ana SayfaKimdirEge Kökenli Kimdir?

İlgili Postlar

Ege Kökenli Kimdir?

“Kalp Atışı” dizisinde, “Bahar” rolünde oynayan Ege Kökenli kimdir? “Güneşin Kızları” adlı TV dizisindeki “Melisa” karakterini canlandıran Ege Kökenli kimdir?

Güzel oyuncu, 20 Mart 1993 yılında Kırklareli’de dünyaya gelmiştir. 4 yaşından beri oyunculuk yapan Kökenli; lise çağlarına kadar Kırklareli’de yaşamıştır. Lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Lisede Fransızca eğitim gören genç oyuncu; 5 sene boyunca Fransızca tiyatro ekibinde aktif olarak çalışmıştır. Üniversite eğitimi için önce Uluslararası İlişkiler Bölümü okurken 3. sınıfa geçince bu bölümü bırakarak Haliç Üniversitesinde Konservatuvar okumaya karar vermiştir. Halen eğitimine aynı üniversitede devam etmektedir.

Ege Kökenli Filmleri ve Rolleri

En İyi Arkadaşım (2004- Show TV-Ece), Anadolu Kaplanı (2006- Kanal D-Gizem), Öğretmen Kemal (2010-Fox TV-Peri), Yahşi Cazibe (2011-ATV-Itır), Çalıkuşu(2013- Mari), Çiçek (2014-Defne), Asla Vazgeçmem (2015-2016- Show TV-Yaren), Güneşin Kızları (2016-Kanal D-Melisa Taşkıran), Kalp Atışı (2017-Show TV- Bahar Tunç).

Başarılı ve güzel oyuncu, ilk kez; 2004 yılında yayınlanan “En İyi Arkadaşım” adlı dizi filmle televizyon ekranlarında çocuk oyuncu olarak tanınmaya başladı. “Anadolu Kaplanı” adlı filminde Çetin Tekindor’un kızı olarak rol almıştır.”Asla Vazgeçmem” dizisi ise oyuncunun en fazla izlenen dizi filmi olmuştur. Geçtiğimiz günlerde, Show TV’de gösterime giren “Kalp Atışı” dizisinde “Bahar” rolünde oynamaktadır. Bahar karakteriyle; kıskanç, insan kullanan bir rolü canlandıran genç oyuncu, kötü bir rolde olsa da çalışkan, hırslı ve güzel bir kızdır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler