Ana SayfaDizilerKalp Atışı Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

İlgili Postlar

Kalp Atışı Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

Show TV’de yeni başlayan, Kalp Atışı dizisi oyuncuları kimlerdir? İlk bölümü beğenilerek izlenen, Kalp Atışı dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Kalp Atışı dizisi; Show TV’de geçtiğimiz Cuma günü, saat 20.00’de ekranlara merhaba dedi. 29 Haziran Perşembe akşamı ekranlara gelmesi beklenilen dizinin, yayın tarihi; aynı saatiyle, bir gün sonrasına ertelenmişti. Kore yapımı “Doctors” adlı dizi filmden uyarlanan “Kalp Atışı” ilk günden izleyicilerin beğenisini kazandı ve sosyal medyadaki paylaşımlara yansıdı.

Kalp Atışı dizisi konu itibariyle; Ege’de bir kasabada yaşayan sorunlu ve asi genç kız Eylül’ün, öğretmeni ve sonrasında mesai arkadaşı olan Doktor Ali Asaf ile olan duygusal hikayesini anlatmaktadır. Yıllar sonra beyin cerrahı olan problemli kız Eylül’ün; Ali Asaf’la, İstanbul’daki bir hastanede yolları tekrar kesişir. Eylül’ün doktor oluncaya dek süren hayat dramını ve Ali Asaf ile olan maceralarını izleyenlerle paylaşan dizinin, yetenekli oyuncu kadrosu detaylarda sunuluyor.

Kalp Atışı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Öykü Karayel (Eylül Erdem rolünde)

Beyin Cerrahı olan Eylül; işkolik, sonuç odaklı çalışan biridir. Doktor olmadan önce çok sorunlu bir hayatı olduğu için problemlere karşı yaratıcı çözümler üretebilen genç bir doktordur. Hayata olan öfkesini dövüş yumruklarıyla çıkaran bir karakterde yer alıyor.

Öykü Karayel; 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. İlk kez, “Kuzey Güney” dizisindeki “Cemre “karakteriyle TV ekranlarında tanındı. “Kara Para Aşk ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem” dizilerinde rol almıştır.

Gökhan Alkan (Ali Asaf Denizoğlu rolünde)

Aslında beyin cerrahı olan Ali Asaf; Ege’de bir liseye Biyoloji öğretmeni olarak gider. Kız öğrencilerin hayran olduğu; yakışıklı, karizmatik birisidir. Eylül’e hissettiği duyguları daha önce hiçbir kadında yaşamamıştır.

Gökhan Alkan; 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Lisans öğrenimini Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği bölümünde tamamlamış ayrıca Anadolu Üniversitesi ön lisans Dış Ticaret – Pazarlama Bölümünden mezun olmuştur. Üniversite dönemlerinde, tiyatro ve müzik çalışmalarına başlamıştır.”Muhteşem Yüzyıl, Kocamın Ailesi, Gurbette Aşk ve Seviyor Sevmiyor” dizilerinde roller almıştır.

Ege Kökenli (Bahar Tunç rolünde)

Eylül’ün lise arkadaşı Bahar, kasabanın ünlü ailelerinden birinin kızıdır. Okulun en popüler kızlarından birisi olup çok çalışkan ve hırslı bir öğrencidir. Öğretmen Ali Asaf’a hayrandır. Eylül’ü çekemeyen ve kıskanan bir karakterdedir.

Ege Kökenli; 1993 yılında Kırklareli’de doğmuştur. Halen, Haliç Üniversitesi Konservatuvarında eğitim görmektedir. “Yahşi Cazibe, Çalıkuşu, Güneşin Kızları” gibi dizilerinde oynamıştır.

Ali Burak Ceylan (Oğuz Dağçakrak rolünde)

Hastanedeki başarılı beyin cerrahı Oğuz; hem alanında hem de Eylül’e karşı duygularında Ali Asaf’ın en dişli rakibidir. Yenilgiye tahammülü olmayan, insanlarla fazla samimi olmayan bir karakteri canlandırıyor.

Ali Burak Ceylan; 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur. Kocaeli Üniversitesinde Atçılık ve Antrenörlüğü bölümünü bitirmiştir. Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi aldı. İlk kez, “Kara Sevda” dizisinde oynamıştır.

Hakan Gerçek (Doktor Sinan Tunç rolünde)

Bahar’ın babası rolündedir. Doktor Sinan, kendisi gibi doktor olan babası ile hastanenin yöneticisi ve sahiplerinden birisidir. Hayali; hastane yönetimini tek başına ele geçirmektir ve bunun için hileler yapan bir karakterdir.

Hakan Gerçek; 1964 yılında Eskişehir’de doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezundur. “Ruhsar, Beşik Kertmesi, Ezel ve Suskunlar” gibi sevilen dizi filmlerde roller almıştır.

Fatih Dönmez (Doktor Selim Can rolünde)

Doktor Selim Can, Ali Asaf’ın eski doktor arkadaşıdır. Ukala olsa da ağırbaşlı birisidir. Yardımsever bir insan ve doktoru oynuyor. Eylül’den hoşlanmaktadır.

Fatih Dönmez; 1975 Almanya doğumludur. Akademi İstanbul’da Tiyatro Bölümünde eğitim görmüştür. Başarılı oyuncu; “Galip Derviş, Güneşin Kızları ve Poyraz Karayel” gibi sevilen dizilerden başka birçok dizi ve sinema filminde oynamıştır.

Barış Aytaç (Fatih Yılmaz rolünde)

Genel Cerrahi asistanı olarak rol alan Fatih, ailesinin zoruyla doktorluğu tercih etmiş, mesleğinde idealist olmayan birisidir.

Barış Aytaç, 1985 yılında Ankara’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünde eğitim görmüştür. 2011 yılından beri birçok dizi filmde rol alan yetenekli oyuncunun, “Aramızda Kalsın ve Acil Aşk Aranıyor” en popüler dizileri arasındadır.

 

Öykü Karayel Kimdir?
Gökhan Alkan Kimdir?
Ege Kökenli Kimdir?
Ali Burak Ceylan Kimdir?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler