Ana SayfaDedikoduMurat Boz, Hadise ile verdiği 100. Yıl konserinden övgüyle bahsetti

İlgili Postlar

Murat Boz, Hadise ile verdiği 100. Yıl konserinden övgüyle bahsetti

Murat Boz, Hadise ile verdiği 100.Yıl konserinden övgüyle bahsetti

Murat Boz önceki akşam Etiler’de İbrahim Büyükak ile bir restoran çıkışında görüntülendi. İkili kısa bir süre muhabirlerin yönelttiği sorulara yanıt verdi. Boz’a Hadise ile Amerika’da verdikleri konser hakkında sorular soruldu ve Hadise’den övgüyle bahsetti.

Murat Boz ve İbrahim Büyükak komedi filminde bir araya gelebilir

Murat Boz, Hadise ile verdiği 100.Yıl konserinden övgüyle bahsetti

İbrahim Büyükak ve Murat Boz, birlikte film yapabileceklerini belirtti ve şu ifadelerde bulundu:

“Dostlarımız ile yemek yedik, güldük eğlendik, şimdi de evlerimize geçiyoruz. İbrahim ile birlikte film projemiz olabilir yakın zamanda. Komedi ağırlıklı olur, bu ikiliden zaten mümkün değil dram çıkmaz”

Hadise ile beraber New York’ta konser verdiler

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlamak için Manhattan New York City Center’da 2.500 kişiye konser veren Hadise ve Murat Boz izleyecilere unutulmaz bir konser yaşattı. “Benim Amerika’da ilk konserimdi. Çok güzel karşılandık. Hadise’yi anlatmama kelimeler yetmez, müthiş eğlendik. Evimizde gibiydik” ifadelerinde bulundu.

Murat Boz’un estetik hakkında düşüncelerini paylaştı

Son zamanlarda erkek ünlülerin estetik yaptırması popüler olmuşken Murat Boz’a da bu durumla ile ilgili sorular soruldu ve şu ifadelerde bulundu: “Herkes nasıl mutluysa öyle yapsın, kişisel mutluluklar çok daha önemli” diye konuşurken araya giren İbrahim Büyükak; “Benim o kadar param yok, kendime estetik yaptırmaya kalksam param yetmez zaten” diyerek herkesi güldürdü. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler