Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz’le ilgili iddia doğruysa, büyük deprem olur!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’le ilgili iddia doğruysa, büyük deprem olur!

Sen Anlat Karadeniz dizisinde bir ayrılık iddiası daha gündemde! Bu sezon ATV’de yayın hayatına başladığından beri, ekranların fenomen dizisi olan Sen Anlat Karadeniz’de ayrılık rüzgarları esmeye devam ediyor. Sevilen dizinin 21. Bölümüyle final yapmasının ardından dizi ekibindeki vedalar, izleyicilerde endişeli bir bekleyişi de beraberinde getirdi. Acaba yeni sezonda dizi filmde kimler olacak? Sevilen dizi, eski tadını verecek mi? Merak ediliyor.

Sen Anlat Karadeniz’de büyük şok! Diziden ayrılan ayrılana…

Sen Anlat Karadeniz, bilindiği üzere son aylarda ekibinden ayrılan isimlerle gündemde… Ne yazık ki son günlerde de bu isimlere bir yenisinin daha eklendiğiyle ilgili söylentilerle magazin kulisleri çalkalanıyor… Bu ayrılık haberleriyle şaşkına uğrayan dizi müdavimleri de neye uğradığını şaşırdı.

Bol reyting alan ve izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi filmin kadrosundan bilindiği üzere; Eyşan (Gözde Kansu) ve Necip (Faruk Acar)’ın vedasının ardından, dizi filmin üç yönetmeninden birisi olan Emre Kabakuşak ayrılmıştı. Ardından, çok bir zaman geçmeden dizi filmin senaryo yazarlarının da ekibe veda etmesi herkesi şok etmişti. Dizi filmin yapım şirketinden hiçbir açıklamanın gelmemesi; dizinin senaristleri olan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in bu ayrılığı sosyal medya üzerinden bir veda mektubuyla duyurmaları herkesi çok şaşırttı. Hatta; Erdem ve Eryılmaz’ın, veda mektuplarında “Karadeniz’den ayrılmak bizim kararımız değildi” ifadelerinin yer alması ise dizideki bu ayrılıkların ardında daha farklı durumlar olduğunu da gösterdi. Bu vedaların ise Sen Anlat Karadeniz takipçilerini her geçen gün biraz daha endişelendirdiği, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla dikkat çekti. Şimdi ise bir ayrılık söylentisi daha kol geziyor. Eğer, o oyuncu da diziden ayrılırsa yeni sezonda neler olur bilinmez…

Sen Anlat Karadeniz’de Çok Konuşulan Ayrılık Doğrulandı!

Sen Anlat Karadeniz’de yeni şok! Vedat diziye veda mı ediyor?

Sen Anlat Karadeniz’de, son günlerdeki bir ayrılık haberi de “Vedat” karakterini canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu hakkında… Başarılı oyuncu Nuroğlu’nun da diziden ayrıldığı iddiaları, sosyal medyada çok konuşulan haberler arasında yer alırken, dizi takipçilerinden hiç kimse ise bu söylentilere inanmak istemiyor. Bu konu hakkında dizi yapım şirketinden ise yine ses seda yok!

Mehmet Ali Nuroğlu Kimdir? Sen Anlat Karadeniz Dizisi ‘Vedat’ Kimdir?

Dizi filmin senaristleriyle ilgili ayrılık iddiaların doğru çıkmasının ardından, senaristlerin dizi yapımcısıyla davalık oldukları söyleniyor. Onları, dizi ekibinden ayrılmaya zorlayan asıl sebep halen gizemini korurken, şimdi de Mehmet Ali Nuroğlu’nun diziden ayrıldığı iddiaları herkesi korkutmaya başladı.

Eğer bu ayrılık iddiaları doğruysa; Sen Anlat Karadeniz’deki “Vedat” karakteriyle, üstün ve gerçekçi oyunculuk performansıyla herkesi kendisine hayran bırakan Mehmet Ali Nuroğlu’nun dizideki yerini, başka bir oyuncunun dolduramayacağı kanaatindeyiz. Bu konu hakkında, dizi takipçileri de çok tepkililer. Ekranların, reyting birincisi olan dizi filminin yeni sezonu başlamadan daha fazla ayrılık yaşanmamasını diliyoruz.

İşte, Mehmet Ali Nuroğlu ile ilgili çıkan söylentilere yapılan yorumlardan bazıları:

https://twitter.com/mysweeetdarling/status/1017419132071841794

https://twitter.com/bendederum/status/1017409449961508865

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler