Ana SayfaDiziler17 Ağustos depremi dizi oluyor!

İlgili Postlar

17 Ağustos depremi dizi oluyor!

17 Ağustos depremi dizi olarak ekrana getirilecek. İşte 17 Ağustos depremi dizisiyle ilgili detaylar.

Fikret Kuşkan tarafından süpervizörlüğün üstlenildiği Yarım dizisi, oyuncu seçme aşamasında. 17 Ağustos depremi gibi Türkiye için çok önemli bir konuyu ele alacak dizide cast çalışmaları sonrasında çekimlere geçilecek.

Ödüllü yapım ekibiyle çalışacak

Yeni dizi ile ilgili yapılan açıklamalarda Od Yapım el sıkışıldığı öğrenilirken dizi için iddialı bir kadronun kurulmak istendiği ve bu nedenle de pek çok isimle görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

17 Ağustos depremi ile konuşulacak dizinin konusu ne?

Geçirdiği travma nedeniyle deprem sonrasında tedavi alan Rüzgar karakterinin başından geçenlerin anlatılacağı dizide Fırat Temir, Rüzgar karakterini canlandıracak. Bu karakter ve yeni dizi projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Temir, “Kariyerimde hissettiğim en kıymetli, en özel sorumluluk. Rolümün hakkını vermek için hem mental, hem de fiziksel olarak en iyi şekilde hazırlanıyorum. ’’ dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Fikret Kuşkan ise “Yarım, üç sene boyunca üzerinde özenle çalışılmış bir proje. Bu insanların öyküsünü seyircilere nitelikli bir şekilde aktarabilmek adına, her biri alanlarında uzman dünyaca ünlü profesyonellerle çalışıldı. Yalnızca bir televizyon dizisi olmanın ötesinde, Gölcük’te “Umut Atölyesi” adında bir kuruluş oluşturup gerek travma sonrası stres bozukluğuyla ilgili, gerekse deprem kuşağında yaşayan bir ülke olarak bundan sonrasında başımıza gelebilecek afetler ve olası kayıplar hakkında güçlü bir farkındalık yaratmak istiyoruz.’’ dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler