Ana SayfaDizilerEDHO’nun İlyas'ı Ozan Akbaba baba oldu

İlgili Postlar

EDHO’nun İlyas’ı Ozan Akbaba baba oldu

Başrollerinde Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca’nın rol aldığı ATV ekranlarının ilgiyle izlenilen fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın İlyas Çakırbeylisi Ozan Akbaba baba oldu.

Ozan Akbaba baba oldu

Yer aldığı projelerde rolünün hakkını veren başarılı oyuncu Ozan Akbaba 2017 yılında Buket Arıkan’la dünya evine girmişti. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran çiftin hayatına yeni soluk daha geldi. Ozan Akbaba’nın oğlu Ozan Ali, dünyaya geldi. Oğlunun dünyaya gelmesinin ardında Ozan Akbaba’nın sosyal medyada yaptığı paylaşım çok konuşuldu.

Ozan Akbaba kimdir?

Ozan Akbaba’nın çok konuşulan paylaşımı

Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj büyük ilgi gördü:

“Hoş geldin oğlum. Bu tarih, doğduğun tarih Ozan Ali’im. Şu kısacık hayatımıza, içinde yanlışların da doğruların da bolca bulunduğu, acizane ruhumuzun bir nefeslik ömrüne yepyeni bir nefes kattığın hayatımıza girdiğin için sana ne kadar teşekkür etsek az.

Ozan Ali’m…Annen, çok sabırlı, çok güçlü bir kadın oğlum. Senden tek bir isteğim olacak; anneni çok sev olur mu? Çünkü sen onu çok seversen dünyayı seversin, sen onu çok seversen hayatı, yaşamayı çok seversin, sen onu çok seversen insanı, doğayı, bitkiyi, hayvanı, uyumu, güzelliği, içinde güzellik barındıran herşeyi çok seversin.

Yeryüzünde sevgi hakeden ne varsa eminim hepsini çok seversin… Avucunda dünyayı taşıyan anneni çok sev Ozan Ali, ve tüm yanlışlarımıza rağmen bizi çok sev oğlum”

Ozan Akbaba'nın çok konuşulan paylaşımı
Ozan Akbaba’nın çok konuşulan paylaşımı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler